Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΒΕΑ: Έκκληση για την εξυπηρέτηση των τουριστών – Τελευταίος ζωντανός πυλώνας της οικονομίας μας, ο τουρισμός

ΒΕΑ: Έκκληση για την εξυπηρέτηση των τουριστών – Τελευταίος ζωντανός πυλώνας της οικονομίας μας, ο τουρισμός
Πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να διευκολύνουμε και να εξυπηρετήσουμε τους τουρίστες
«Τις κρίσιμες αυτές ώρες που διέρχεται η χώρα και κυρίως η αγορά, όλοι μας, συνάδελφοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες όλων των κλάδων, είναι ανάγκη να στηρίξουμε τον τουρισμό μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Στη συνέχεια προτείνει πως ο τουρισμός «είναι ίσως ο τελευταίος ζωντανός πυλώνας της οικονομίας, που μας απομένει και μπορεί να στηρίξει την ανάπτυξη». Παράλληλα, σημειώνει ότι «στην καθημερινή μας επαφή με τους τουρίστες στη χώρα, πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση, ιδίως στην πληρωμή προϊόντων και υπηρεσιών με πιστωτική κάρτα, ακόμη και διευκολύνσεις στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα».
«Ευελπιστούμε ο καθημερινός μας αγώνας για την επιβίωση και οι προσπάθειες όλου του επιχειρηματικού κόσμου για τη διάσωση των ζωντανών ακόμη κυττάρων της αγοράς, να δικαιωθούν, να επικρατήσει η νηφαλιότητα και η ψυχραιμία, ώστε να μεταδοθεί το σωστό μήνυμα σε όλες τις αγορές και να διασωθεί τελικά, η ίδια η Χώρα», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης