Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΣΕΔ: Απαράδεκτο το κλείσιμο των τραπεζών και του Χρηματιστηρίου – Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη

ΣΕΔ: Απαράδεκτο το κλείσιμο των τραπεζών και του Χρηματιστηρίου – Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη
O ΣΕΔ τονίζει ότι για πρώτη φορά σε αναπτυγμένη χώρα, μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο κλείνουν τράπεζες και χρηματιστήριο
Ξεκάθαρη στάση υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ), τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι «η θέση της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη ζώνη του Ευρώ, είναι αδιαπραγμάτευτη».
Παράλληλα, επισημαίνει ότι θεωρεί απαράδεκτη εξέλιξη το κλείσιμο των τραπεζών και του Χρηματιστηρίου, τονίζοντας ότι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά σε αναπτυγμένη χώρα, μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.
Και συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΕΔ:
«Καλούμε όλους τους πολίτες, τους επενδυτές και τα μέλη μας, να βάλουν πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας, το οποίο θεωρούμε ότι, με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, είναι αποκλειστικά και μόνο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη ζώνη του Ευρώ.
Τέλος καλούμε όλους τους πολίτες να αποφύγουν τις ακραίες αντεγκλήσεις και να σέβονται ο ένας τη γνώμη του άλλου, πράγμα που είναι βασική αρχή της Δημοκρατίας.
Η Εθνική Ομοψυχία πρέπει να διαφυλαχθεί “ως κόρη οφθαλμού” γιατί, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, μας περιμένουν μεγάλες δυσκολίες, τις οποίες μπορούμε να ξεπεράσουμε μόνο αν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να βάλουμε τη χώρα μας και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.
Στο δημοψήφισμα της Κυριακής, άσχετα με την κομματική τοποθέτηση του καθενός, ψηφίζουμε
ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο Ευρώ, ΝΑΙ στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης