Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τελεσίγραφο ΣΟΚ – Η Ευρώπη σύσσωμη απαιτεί συμφωνία τώρα άνευ όρων ή στις 12/7 η Ελλάδα εκδιώχνεται από το ευρώ

Τελεσίγραφο ΣΟΚ – Η Ευρώπη σύσσωμη απαιτεί συμφωνία τώρα άνευ όρων ή στις 12/7 η Ελλάδα εκδιώχνεται από το ευρώ
Επίσημα πλέον έχει σχεδιαστεί και πλάνο Grexit καθώς και ένα πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας καθώς με Grexit η ελληνική  οικονομία θα καταρρεύσει βίαια....
Τελεσίγραφο σοκ έστειλαν σύσσωμοι οι ευρωπαίοι ηγέτες στην Ελλάδα και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην ιστορική Σύνοδο Κορυφής στις 7 Ιουλίου του 2015.
Η Ελλάδα ή συμφωνεί άνευ όρων ή στις 12 Ιουλίου η Ελλάδα εκδιώχνεται από το ευρώ.
Η Ελλάδα βρέθηκε, από απίστευτα στρατηγικά λάθη, από απίστευτα λάθη διαπραγμάτευσης εμπρός σε μια δραματική και ιστορική εξέλιξη.
Σύσσωμοι οι ευρωπαίοι ηγέτες, είπαν στην Ελλάδα, πολύ καθαρά ή άνευ όρων δέχεται το νέο πρόγραμμα ή στις 12 Ιουλίου η διευρυμένη Σύνοδος Κορυφής των 28 εκδιώχνεται από το ευρώ.
Αποφασίστηκε να είναι διευρυμένη η Σύνοδος Κορυφής ώστε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Προκαλεί  ΣΟΚ, πρώτη φορά η Ευρώπη σύσσωμη με τόσο σαφή και ξεκάθαρο τρόπο λέει όχι στις ελληνικές παλινωδίες, λέει όχι στα πειράματα λαϊκισμού και θέτει την Ελλάδα εμπρός σε ένα δίλημμα.
Συμφωνία άνευ όρων ή Grexit και αυτό τέθηκε επίσημα.
Ο Juncker ο επικεφαλής της Κομισιόν παρουσίασε με ξεκάθαρο τρόπο την εκδοχή της συμφωνίας και την εκδοχή της ρήξης…
Η Ελλάδα πρέπει να υποβάλλει άμεσα πολύ σκληρές προτάσεις λιτότητας μεταξύ 13 και 15 δισεκ. και έναντι αυτών θα λάβει 2μηνη παράταση με δάνειο γέφυρα 7-9 δισεκ. για να καλύψει τις βραχυχρόνιες υποχρεώσεις και εν συνεχεία θα υπάρξει συμφωνία με δάνειο 50 δισεκ. ευρώ 3 ή 4 ετών διάρκειας, θα υπάρχει και μέριμνα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και θα περιλαμβάνει ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα λιτότητας με στόχο την εξυγίανση και ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας.
Η Ελλάδα δεν πήρε καμία δέσμευση για το χρέος, πέραν μιας γενικόλογης παραδοχής ότι κάποια στιγμή θα εξεταστεί αν και η Merkel η Γερμανίδα Καγκελάριος ξεκάθαρα τόνισε ότι δεν εξετάζεται σε καμία περίπτωση haircut.

Πρωτοφανές τελεσίγραφο με Grexit

Στην Σύνοδο Κορυφής ο Juncker της Κομισιόν, ο Tusk του ευρωπαϊκού συμβουλίου και βεβαίως οι ευρωπαίοι ηγέτες με ένα σκληρό και σοκαριστικό τρόπο είπαν στον Τσίπρα ότι αν δεν συμφωνήσει….στις 12 Ιουλίου η διευρυμένη Σύνοδος Κορυφής με τα 28 κράτη της Ευρώπης θα αποφασίσουν να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ.
Μάλιστα έχει σχεδιαστεί και πλάνο Grexit καθώς και ένα πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας καθώς με Grexit η εθνική οικονομία θα καταρρεύσει.
Το πλάνο Grexit και ανθρωπιστικής βοήθειας περιλαμβάνει ένα δάνειο μάλλον 35 δισεκ. το οποίο θα βοηθήσει την Ελλάδα να αντιμετωπίσει το ΣΟΚ της χρεοκοπίας καθώς και να διαθέτει συναλλαγματικά διαθέσιμα.
Η επιστροφή στην δραχμή ή οι επιλογές IOUs αποτελούν την αυτοκτονία ενός έθνους.
Η επιστροφή στην δραχμή θα σημάνει άμεση υποτίμηση 80% και μισθούς 180 ευρώ.
Η αποχώρηση από το ευρώ θα είναι εθνική αυτοκτονία.
Θα είναι εθνική καταστροφή, θα μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο νεκροταφείο.

Η Ελλάδα επιλέγει ευρώ ή δραχμή – Προοπτική ή χάος

Οι δραματικές, ιστορικές εξελίξεις της 7ης Ιουλίου του 2015 θα μείνουν στην ιστορία.
Θα μείνουν στην ιστορία γιατί η Ελλάδα εκδιώχνεται από το ευρώ αν δεν συμφωνήσει άνευ όρων.
Ο Τσίπρας ο έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει επιλογή.
Συμφωνία τώρα και παραμονή της Ελλάδος στο ευρώ….
Η Ελλάδα, η κυβέρνηση ηττήθηκε στην Ευρώπη.
Η Ευρώπη σήμερα έδειξε ότι δεν αστειεύεται, έδειξε ότι αν η Ελλάδα δεν συμφωνήσει την Δευτέρα 13 Ιουλίου θα ξεκινήσει το εθνικό δράμα που θα οδηγήσει σε εθνική καταστροφή.
ΟΧΙ στην δραχμή, ΝΑΙ στην λογική, ΝΑΙ στο ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης