Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στρατούλης: Να απεμπλακεί η κυβέρνηση από το μνημόνιο, είναι αναποτελεσματικό και θα συνεχίσει τον φαύλο κύκλο της λιτότητας

Στρατούλης: Να απεμπλακεί η κυβέρνηση από το μνημόνιο, είναι αναποτελεσματικό και θα συνεχίσει τον φαύλο κύκλο της λιτότητας
Στόχος της Αριστερής Πτέρυγας, να επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιμνημονιακή πολιτική του, τόνισε ο βουλευτής του κόμματος
Η κυβέρνηση πρέπει να απεμπλακεί από τις διαπραγματεύσεις για το νέο πρόγραμμα βοήθειας, τόνισε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, επισημαίνοντας ότι το νέο μνημόνιο θα είναι αναποτελεσματικό και θα συνεχίσει τον φαύλο κύκλο της λιτότητας.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real», δεν είναι πρωτόγνωρο να εκφράζονται διαφορετικές απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει ο προσυνεδριακός διάλογος, ενώ ερωτηθείς ποιο είναι το σχέδιο της Αριστερής Πτέρυγας, ανέφερε ότι «εμείς θέλουμε (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) να επανέλθει στην αντιμνημονιακή του πολιτική και να είναι μια μικρή και πικρή παρένθεση η εμπλοκή του με τα μνημόνια».
«Το μοναδικό σενάριο στο οποίο εργαζόμαστε είναι να κάνουμε οτιδήποτε δυνατό ώστε να μην κινηθεί σε μνημονιακή τροχιά», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης