Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Παυλόπουλου – Ι. Βαρβιτσιώτη στο Προεδρικό Μέγαρο

Συνάντηση Παυλόπουλου – Ι. Βαρβιτσιώτη στο Προεδρικό Μέγαρο
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε τη γνώμη του πρώην βουλευτή της ΝΔ για όλα τα τρέχοντα θέματα
Τον Ιωάννη Βαρβιτσιώτη υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι δύο πολιτικοί άνδρες που συνδέονται με μακρά φιλία και αμοιβαία εκτίμηση μίλησαν για όλα τα κρίσιμα θέματα που είναι αυτή την περίοδο στο προσκήνιο.
«Έχω ανάγκη πολύ περισσότερο την πολύπλευρη και πολύ μεγάλη πείρα που έχετε, αυτές τις κρίσιμες ώρες μου είναι πολύτιμη, γιατί οι συμβουλές σας μπορεί να είναι καθοριστικές» ήταν τα λόγια του προέδρου της Δημοκρατίας και στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης.
«Κύριε Πρόεδρε, εγώ θεώρησα υποχρέωσή μου να έρθω να σας δω, όχι μόνο λόγω της παλιάς μας φιλίας, αλλά διότι η θέση σας τώρα είναι μια θέση πολύ κρίσιμη» ανέφερε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, που ήταν φυσικά πρόθυμος να βοηθήσει με όποιον τρόπο του ζητηθεί, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του από την πολιτική.
«Οι αποφάσεις που εσείς θα πάρετε, μπορεί να επηρεάσουν μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος την πορεία του τόπου, έτσι θα σας εκφράσω, θα σας διατυπώσω τις απόψεις μου, απόψεις ενός ανθρώπου που 48 χρόνια ήταν στην πολιτική» υποστήριξε ο Βαρβιτσιώτης και συμπλήρωσε.
«Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι δεν πρόκειται να συμβάλλω στη λήψη των αποφάσεων, γιατί και εσείς έχετε ικανότητα και μόρφωση και πείρα, στο να μπορείτε να αντιμετωπίσετε.
Απλώς θα ακούσετε και μια άλλη άποψη, εάν είναι άλλη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης