Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαϊκάλης (υφυπ. Εργασίας): ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είπαμε πολλά προεκλογικά – Θα έπρεπε να ήμασταν πιο φειδωλοί

Χαϊκάλης (υφυπ. Εργασίας): ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είπαμε πολλά προεκλογικά – Θα έπρεπε να ήμασταν πιο φειδωλοί
Αχαρτογράφητα νερά να φύγεις από ένα σκληρό νόμισμα σε ένα εθνικό νόμισμα τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας
Την θέση ότι τα κόμματα της σημερινής κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ – είπαν πολλά προεκλογικά διατύπωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Π. Χαϊκάλης, ο οποίος αναγνώρισε ότι «θα έπρεπε να ήμασταν πιο φειδωλοί».
Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, ο υφυπουργός Εργασίας υποστήριξε πως αρκετή από την πίεση που ασκήθηκε στη χώρα, ειδικά στο τέλος Ιουνίου, «θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί».
Ωστόσο, ο κ.Χαϊκάλης απέφυγε να «καταδικάσει» τους χειρισμούς στη διαπραγμάτευση, τονίζοντας όσον αφορά την πορεία της χώρας πως «δεν έχει ακούσει σοβαρές αντιπροτάσεις».
«Είναι αχαρτογράφητα νερά το να φύγεις από ένα σκληρό νόμισμα σε ένα εθνικό νόμισμα» είπε ο υφυπουργός, ο οποίος παραδέχθηκε πως «και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τους ΑΝΕΛ ειπώθηκαν αρκετά πριν τις εκλογές, θα έπρεπε να ήμασταν πιο φειδωλοί».
«Εμείς στηρίξαμε την κυβέρνηση για να αλλάξει το μοντέλο διακυβέρνησης.
Το μνημόνιο αφήνει περιθώρια για να δούμε πράγματα που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα» είπε ο κ.Χαϊκάλης, ο οποίος ερωτηθείς για τους τόνους που είχαν χρησιμοποιηθεί στο διαχωρισμό «μνημονιακών και αντιμνημονιακών», ζήτησε «συγγνώμη για τις υπερβολές που ακούστηκαν προεκλογικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης