Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ολλανδία: Κατά του ελληνικού προγράμματος ο Wilders (Κόμμα της Ελευθερίας) – «Ευρωπαϊκό πρεζόνι» η Ελλάδα

Ολλανδία: Κατά του ελληνικού προγράμματος ο Wilders (Κόμμα της Ελευθερίας) – «Ευρωπαϊκό πρεζόνι» η Ελλάδα
Οι Έλληνες ψεύδονται και «κάθε φορά ο πρωθυπουργός Rutte πιστεύει τις υποσχέσεις αυτού του ευρωπαϊκού πρεζονιού», ανέφερε
Με σκληρά λόγια κατά της Ελλάδας αναφέρθηκε ο επικεφαλής του ολλανδικού Κόμματος της Ελευθερίας, Geert Wilders, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο κοινοβούλιο της Ολλανδίας για την έγκριση ή μη του ελληνικού προγράμματος, αντιτιθέμενος σε μια νέα διάσωση της χώρας και χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα «ευρωπαϊκό πρεζόνι».
Ο Wilders επιτέθηκε εναντίον και του ολλανδού πρωθυπουργού, Rutte, ο οποίος παλαιότερα είχε δηλώσει ότι δεν θα ταχθεί υπέρ του να δοθούν επιπλέον χρήματα στην Ελλάδα.
«Οι Έλληνες ψεύδονται», σημείωσε ο Wilders και πρόσθεσε ότι «κάθε φορά ο πρωθυπουργός Rutte πιστεύει τις υποσχέσεις αυτού του ευρωπαϊκού πρεζονιού, της Ελλάδας».
Μάλιστα, ανέφερε ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του ολλανδού πρωθυπουργού, αποκαλώντας τον «Πινόκιο των κάτω χωρών», ενώ έκανε λόγο για προδοσία.
Όσον αφορά τα χρήματα για τη διάσωση, τόνισε ότι «τα χρειαζόμαστε για να προστατέψουμε τα σύνορά μας, αλλά ο Rutte προτιμά να τα δώσει στους Έλληνες».
«Χρειαζόμαστε αυτά τα χρήματα για να υποστηρίξουμε την υγεία και τους ηλικιωμένους», ανέφερε, για να προσθέσει ότι η κυβέρνηση μισεί τους ολλανδούς ηλικιωμένους.
«Οι Έλληνες παίρνουν τα χρήματά τους, οι ηλικιωμένοι όχι», τόνισε και συμπλήρωσε ότι όλα γίνονται για να σωθεί το ήδη αποτυχημένο σχέδιο: το ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης