Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις 8 Σεπτεμβρίου επαναλαμβάνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό

Στις 8 Σεπτεμβρίου επαναλαμβάνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό
Έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες για τη μεταφορά της στο Εφετείο Αθηνών
Την προσεχή Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου, επαναλαμβάνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες για τη μεταφορά της δίκης στο Εφετείο Αθηνών.
Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κτηρίου θα είναι έτοιμη έως τις 20 Σεπτεμβρίου, προκειμένου η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να αποφασίσει τη μεταφορά της δίκης στον συγκεκριμένο χώρο.
Ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη, σε αίτημά τους προς στο δικαστήριο, είχαν ζητήσει τη μεταφορά της δίκης εκτός Κορυδαλλού, καθώς, όπως είχαν υποστηρίξει, οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί δεν επιτρέπουν αυτή η δίκη να γίνει στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου βρίσκονται δεκάδες σχολικές μονάδες και σπίτια.
Η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είχε δηλώσει ρητά ότι εάν το υπουργείο έχει στη διάθεσή του κατάλληλη αίθουσα, το δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει τη μεταφορά της δίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης