Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης: Ο Σακελλαρίδης δεν δίστασε να προσβάλει το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος

Βαρβιτσιώτης: Ο Σακελλαρίδης δεν δίστασε να προσβάλει το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος
Ο Γ. Σακελλαρίδης διέπραξε μια πολιτική αθλιότητα, που θα τον συνοδεύσει σε όλη την πολιτική του διαδρομή, υποστήριξε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας
Δηκτική ήταν η απάντηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν.Δ., σε σημερινές δηλώσεις του κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε πως η πολιτική της ΝΔ για τους μετανάστες είναι «να στέλνουμε το λιμενικό να βουλιάζει βάρκες», κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης, από την πλευρά του, χαρακτήρισε «πολιτική αθλιότητα» τη δήλωση του κ. Σακελλαρίδη, ενώ υποστήριξε πως «θα τον συνοδεύει σε όλη την πολιτική του διαδρομή».
Παράλληλα, υπογράμμισε πως «σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, δε δίστασε (…) να προσβάλει το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, που καθημερινά διασώζει με αυτοθυσία ζωές στο Αιγαίο, χαρακτηρίζοντάς τους, ουσιαστικά, “κατ’ εντολήν δολοφόνους”», προσθέτοντας πως «στη χλεύη όχι μόνο των νησιωτών αλλά και όλων των Ελλήνων, που σήμερα βιώνουν τα καταστροφικά αποτελέσματα της ολέθριας πολιτικής της κυβέρνησής του».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης