Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

OTE TV: Πρεμιέρα Ολυμπιακού στο UEFA Champions League

tags :
OTE TV: Πρεμιέρα Ολυμπιακού στο UEFA Champions League
Πρεμιέρα ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης σε UEFA Europa League
Οι ελληνικές ομάδες ξεκινάνε το ταξίδι σε UEFA Champions League και UEFA Europa League στον OTE TV.
Στο Τσάμπιονς Λίνγκ, το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού που υποδέχεται την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζουν τις Καμπάλα και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα για το Γιουρόπα Λίνγκ.
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, τα back2back ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα κλέβουν την παράσταση.
Στα κινηματογραφικά, με αποκορύφωμα την πρεμιέρα της τρίτης και τελευταίας συνέχειας του Hobbit:
Η Μάχη των Πέντε Στρατών, το πρόγραμμα της εβδομάδας στον ΟΤΕ TV περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το γυρισμένο σε δύο εκδοχές Η Εξαφάνιση της Eleanor Rigby: Εκείνη/Εκείνος με την Τζέσικα Τσάστεϊν και τον Τζέιμς ΜακΑβόι, η ταινία-έκπληξη από το Ισραήλ Big Bag Wolves και το πολυσυζητημένο Mad Max: Fury Road με την Σαρλίζ Θέρον και τον Τομ Χάρντι στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand.
Πρεμιέρα στην φετινή διοργάνωση του UEFA Champions League κάνει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου.
Οι ‘ερυθρόλευκοι’ μετέχουν στον 6ο όμιλο μαζί με τις Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, και ο ΟΤΕ TV θα βρίσκεται κοντά σε όλο το ταξίδι της ομάδας τόσο για τις εντός όσο και για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου που θα μεταδοθεί ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στις 21.45 από το OTE SPORT 2HD.
Από την 1η αγωνιστική στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λινγκ, ξεχωρίζουν επίσης η συνάντηση της Μάντσεστερ Σίτι με την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους (Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, 21.45, OTE SPORT 2HD) καθώς και η αναμέτρηση της Ρόμα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα (Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, 21.45, OTE SPORT 3HD).
Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα στον OTE TV και οι μεταδόσεις του UEFA Europa League, που θα προβάλλονται αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στη Καμπάλα και την Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα.
Στις 20.00 στο OTE SPORT 2HD θα προβληθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα, ενώ μετά την λήξη του αγώνα ακολουθεί το ματς στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας (22.05, OTE SPORT 2HD).
Η δράση στα αθλητικά κανάλια του OTE TV δεν σταματάει ποτέ, καθώς και οι μάχες στα 4 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, δύο αναμετρήσεις back2back κλέβουν την παράσταση.
Στις 19.30 σε απευθείας μετάδοση από το «Όλντ Τράφορντ» το κλασικό ντέρμπι της Barclays Premier League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ (OTE SPORT 2HD) και στις 21.30 σε απευθείας σύνδεση με το «Βιθέντε Καλδερόν» το ντέρμπι της Primiera Division ανάμεσα στις δύο τελευταίες πρωταθλήτριες την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα (OTE SPORT 2HD
Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η πόλη του Μιλάνο χωρίζεται στα δύο και ο OTE TV υποδέχεται το κορυφαίο ντέρμπι του Ιταλικού Πρωταθλήματος, Ίντερ-Μίλαν για την 3η αγωνιστική του Καμπιονάτο (21.45, OTE SPORT 1HD).
Το US Open βρίσκεται στην τελική ευθεία με τους μεγάλους τελικούς ανδρών και γυναικών του τελευταίου Grand Slam της σεζόν, σε ζωντανή μετάδοση από το Eurosport HD το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 22.00 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 23.00.
Από το θεαματικό φινάλε του Hobbit με την Μάχη των Πέντε Στρατών μέχρι την επιστροφή του Τζορτζ Μίλερ στον μύθο του Mad Max και το αγαπημένο του Κουέντιν Ταραντίνο Big Bad Wolves, το κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα έχει επιλογές για όλες τις προτιμήσεις.
Το επικό φινάλε της τριλογίας του Hobbit, Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών, σε πρώτη προβολή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στην ζώνη Blockbuster του OTE CINEMA 1HD, είναι η μεγάλη πρεμιέρα της εβδομάδας. Πρωταγωνιστούν οι Μάρτιν Φρίμαν, Ίαν Μακ Κέλεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Εβάντζελιν Λίλι και, στον ρόλο του Νοσφιστή, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το ανατρεπτικό θρίλερ από το Ισραήλ Big Bad Wolves (Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, 21.00) ή την αφήγηση μίας ερωτικής ιστορίας ανάμεσα στην Τζέσικα Τσάστεϊν και τον Τζέιμς Μακ Αβόι από την αντρική (Η Εξαφάνιση της Eleanor Rigby: Εκείνος) και τη γυναικεία πλευρά (Η Εξαφάνιση της Eleanor Rigby: Εκείνη).
Οι δύο ταινίες θα προβληθούν back2back την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και τις 23.00.
Ο Τζορτζ Μίλερ ξαναγράφει τον μύθο του Mad Max στο σκοτεινό, μετα-πανκ Mad Max: Fury Road που κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand.
Στον ρόλο του Μαξ βρίσκεται ο Τομ Χάρντι, ενώ την παράσταση κλέβει η Σαρλίζ Θέρον σε εκείνον της Φουριόζα.
Στο OTE Cinema 2 ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα η γνωστή ταινία του Έιμπελ Φεράρα Διαφθορά, με τον Χάρβεϊ Καϊτέλ στον ρόλο του διεφθαρμένου αστυνομικού (Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 22.00), το κλασικό ερωτικό δράμα Σχέσεις Πάθους με την Μισέλ Φάιφερ και τους αδελφούς Τζεφ και Μπο Μπρίτζες (Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, 22.00) και το βραβευμένο με 2 Όσκαρ Το Αριστερό μου Πόδι του Τζιμ Σέρινταν, που χάρισε στον Ντάνιελ Ντέι Λούις το πρώτο του (από τα συνολικά 3) Όσκαρ (Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, 22.00).
Με νέα επεισόδια επιστρέφουν οι δημοφιλείς σειρές του Nat Geo HD Wicked Tuna (4ος κύκλος) για τις δύσκολες συνθήκες αλιείας του τόνου (Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, 21.00), και του History Channel HD Mountain Men (4ος κύκλος) για μία ομάδα ανδρών που ζει στα βουνά της Αλάσκα, μακριά από τον πολιτισμό (Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, 23.00).
Στη νέα σειρά του Travel Channel HD Expedition Unknown (Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, 21.00), ο εξερευνητής Josh Gates ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο και αναζητά την αλήθεια πίσω από θρυλικά πρόσωπα όπως ο πειρατής Κάπτεν Μόργκαν, η αεροπόρος Αμέλια Έρχαρτ, κ.ά.
Πρεμιέρα στο Nickelodeon για τη νέα σειρά Bella and the Bulldogs για την Μπέλα, μία cheerleader που καταλήγει να παίζει στην ομάδα football του σχολείου της (Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, 20.30), ενώ η κωμική σειρά του Disney XD Penn Zero: Part-time Hero θα προβάλλεται από την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 25 του μήνα, κάθε μέρα στις 15.40.
Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 27 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης