Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θα μιλήσει στο Μπράιτον κατά της λιτότητας την Κυριακή 13/9 ο Βαρουφάκης

Θα μιλήσει στο Μπράιτον κατά της λιτότητας την Κυριακή 13/9 ο Βαρουφάκης
Τη Δευτέρα 14/9 ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα κάνει ομιλία και στο Λονδίνο μαζί με τον επικεφαλής των Εργατικών
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης θα είναι ένας εκ των βασικών ομιλητών κατά της λιτότητας στο PCS διεθνές meeting που θα γίνει στο Μπράιτον την Κυριακή 13/9.
«Ο διάσημος οικονομολόγος Βαρουφάκης θα είναι μία δημοφιλής παρουσία στο PCS Συνέδριο μας που θα αρχίσει στις 20:00 υπό την προεδρία της  Janice Godrich για να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις στη λιτότητα» αναφέρουν οι διοργανωτές.
Από το 2010 το PCS είναι η ηγετική φωνή ανάμεσα στα συνδικαλιστικά όργανα που υποστηρίζει μία εναλλακτική λύση στη λιτότητα με έμφαση στις δημόσιες επενδύσεις, στη φορολογική δικαιοσύνη και τη λιτότητα.
Οι υπόλοιποι ομιλητές είναι ο γενικός γραμματέας του PCS Mark Serwotka, o επικεφαλής της καμπάνιας του κόμματος των Εργατικών John McDonnell και η Caroline Lucas, βουλευτής με τους Πράσινους.
Τη Δευτέρα, εξάλλου, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει και στο Λονδίνο για τη λιτότητα, την ανθρωπιστική καταστροφή και την κατάρρευση της αγοράς μαζί με τον επικεφαλής των Εργατικών Jeremy Corbyn, τη βουλευτή Diane Abbot και τον James Meadway στις 19:00.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης