Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος; Ίδιο πρόγραμμα έχουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Η Χρυσή Αυγή η μόνη επιλογή

Μιχαλολιάκος; Ίδιο πρόγραμμα έχουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Η Χρυσή Αυγή η μόνη επιλογή
Κασιδιάρης: Μονόδρομος για την έξοδο από την κρίση η αναγέννηση της πρωτογενούς παραγωγής
Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε κατά την ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου σε αίθουσα στην παραλία Βαρέας στα Μέγαρα.
Ο λόγος δόθηκε πρώτα στην Λιάνα Τσολιάκου που στάθηκε στην «τρομοκρατία μηνών που έχει δεχτεί το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα».
Παρών ήταν και ο Ηλίας Κασιδιάρης που επισήμανε ότι «η Χρυσή Αυγή την 21η Σεπτεμβρίου θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση, η μόνη πηγή αντίστασης στο μνημόνιο της αριστεράς και την άκρατη λαθρομετανάστευση, η οποία απειλεί να πνίξει τη χώρα» και ανέπτυξε το σχέδιό της για έξοδο από την κρίση.
«Ο μοναδικός λόγος που μας αποκλείουν οι ταγοί του καθεστώτος από τα κανάλια, δηλαδή προκειμένου να μην γίνει γνωστό στους Έλληνες το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, το σχέδιο για μία Ανεξάρτητη και Ισχυρή Ελλάδα.
Η αναγέννηση της εθνικής πρωτογενούς παραγωγής είναι μονόδρομος για την έξοδο της χώρας από την κρίση, από κοινού με την πολιτική κάθαρση και την εφαρμογή της πάγιας θέσης της Χρυσής Αυγής:
Οι κλέφτες στη φυλακή και τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό».
Στη συνέχεια ανέβηκε καταχειροκροτούμενος στο βήμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος και έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα της Χρυσής Αυγής κόντρα στα μνημόνια, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.
«Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι εναντίον όλων, αφού στην ουσία στην Ελλάδα υπάρχουν μονάχα δύο κόμματα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι προ του 3ου μνημονίου, ο Μεϊμαράκης δήλωνε «φέρτε συμφωνία και πάρτε ό,τι μέτρα θέλετε».
Ίδιο πρόγραμμα έχουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το μνημόνιο, όσο και για τους λαθρομετανάστες, όσο και για τον αποκλεισμό και την πολεμική της Χρυσής Αυγής, που λέει όχι στα μνημόνια και όχι στην λαθρομετανάστευση.
Όσο για το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ιθαγένεια, το οποίο είναι de facto αντισυνταγματικό, αφού όπως έχει πει το ΣτΕ δεν μπορούν οι βουλευτές να αποφασίζουν σχετικά με την υφή και την σύσταση του ελληνικού κράτους, το οποίο είναι ένα κράτος εθνικό!
Ένα αντεθνικό έργο, στο οποίο συνεπικουρεί και η ΝΔ ψηφίζοντας το νόμο για το τζαμί και άλλα πολλά αντεθνικά νομοσχέδια, γι’ αυτό η Χρυσή Αυγή είναι μόνη εθνική επιλογή.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη εθνική επιλογή διότι αντιστέκεται στην ξενοκρατία, τόσο όσον αφορά τα μνημόνια και όσον αφορά την λαθρομετανάστευση.
Αλήθεια, πόσους θα χωρέσει ακόμα η Ελλάδα;
Θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες και να μας μετατρέψουν σε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα τους το επιτρέψει.
Προμετωπίδα στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, τα εθνικά θέματα, διότι το ελληνικό έθνος πέρασε πολλούς φουρτούνες στους αιώνες της ύπαρξής του, αλλά μόνο από την προδοσία κινδυνεύει.
Από την προδοσία που ελλοχεύει στο Μακεδονικό, στο Κυπριακό, στην λαθρομετανάστευση και στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης