Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Πολιτικά αναξιόπιστος ο Τσίπρας – Η λιτότητα δεν είναι λύση για την Ελλάδα

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Πολιτικά αναξιόπιστος ο Τσίπρας – Η λιτότητα δεν είναι λύση για την Ελλάδα
Κατηγόρησε τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ ότι βάλλουν εναντίον της Λαϊκής Ενότητας
Πολιτικά αναξιόπιστο χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, o Π. Λαφαζάνης σημείωσε ότι o κόσμος ήθελε αλλαγή και η κύρια υπόσχεσή μας ήταν να σκίσουμε τα μνημόνια, εκεί όμως έγινε η κωλοτούμπα με την οποία γελάνε όλοι, εκεί έγινε το απαράδεκτο, να γυρίσουμε σε πολιτικές υπαλληλικές.
Παράλληλα, τόνισε ότι αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ακυρώσει τα μνημόνια, ακύρωσε το δημοψήφισμα, για να συμπληρώσει ότι «δεν υπάρχει Δημοκρατία», ότι «κυβερνά ένα κατεστημένο των Βρυξελλών, ενώ ο κύριος Τσίπρας είναι απολύτως αναξιόπιστος».
«Υποτίθεται ότι τον εκβίασαν, αλλά κι αυτός υπέκυψε στον εκβιασμό», τόνισε και πρόσθεσε ότι «τώρα δεν έχουμε ούτε δημοκρατία, ούτε κοινωνική δικαιοσύνη, ούτε εθνική κυριαρχία, ενώ οδεύουμε προς μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα εφαρμόζει τις προσταγές του μνημονίου, συντάξεις 300 ευρώ, κατάργηση του ΕΚΑΣ κ.λπ.».
Παράλληλα, τόνισε ότι οι νέες πολιτικές λιτότητας και το ξεπούλημα της περιουσίας του Δημοσίου δεν αποτελούν λύση για την Ελλάδα και την οικονομία, επισημαίνοντας ότι «η λύση είναι η αντίσταση, να μην εφαρμόσουμε τα μνημόνια που οδηγούν σε αδιέξοδες πολιτικές».
«Αν αυτός ο δρόμος μας πάει στον γκρεμό, δεν μπορούμε εμείς να τρέξουμε να πάμε γρηγορότερα προς τα εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τη Λαϊκή Ενότητα εκτίμησε ότι θα πάει πολύ ψηλά και ότι στόχος είναι όχι μόνο η τρίτη θέση, αλλά το όσο το δυνατόν υψηλότερο ποσοστό.
Τέλος, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ότι βάλλουν κατά της Λαϊκής Ενότητας και έκανε λόγο για βούληση της νέας μνημονιακής τάξης να «εκκαθαριστούν» οι αντιμνημονιακές δυνάμεις:
«Αυτός είναι ένας από τους στόχους διεξαγωγής των εκλογών», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης