Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

London School of Economics: Εκλογές χωρίς ψηφοφόρους στην Ελλάδα - Σε επίπεδα - ρεκόρ θα ανέλθει η αποχή

London School of Economics: Εκλογές χωρίς ψηφοφόρους στην Ελλάδα - Σε επίπεδα - ρεκόρ θα ανέλθει η αποχή
Η εκλογική κόπωση των Ελλήνων ψηφοφόρων είναι μεγάλη
Χαμηλή προσέλευση των ψηφοφόρων στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου προβλέπουν οι πολιτικοί αναλυτές του London School of Economics, δύο μόλις 24ωρα πριν τη μεγάλη μάχη για την επόμενη μέρα της Ελλάδας.
Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά, αποτιμώντας μια προς μια όλες τις πολιτικές εξελίξεις που σημειώνονται στη χώρα, η προσέλευση των ψηφοφόρων θα είναι ιδιαιτέρως χαμηλή, λόγω της εκλογικής τους κόπωσης.
"Αυτή την Κυριακή, πραγματοποιούνται οι τέταρτες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα από το 2012, μέσα σε μόλις τρία χρόνια.
Η εκλογική κόπωση των Ελλήνων ψηφοφόρων είναι μεγάλη", σχολιάζουν οι πολιτικοί παρατηρητές του London School of Economics.
Μάλιστα σπεύδουν να προβλέπουν πως η αποχή δεν θα είναι απλά υψηλή, αλλά δεν αποκλείεται να κινηθεί στα υψηλότερα επίπεδα που έχουν καταγραφεί στην πρόσφατη πολιτική ιστορία της χώρας.
Λαμβάνοντας υπόψιν τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, αναφέρουν πως επιβεβαιώνεται περίτρανα πως η αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι μια αναμέτρηση - θρίλερ, αφού ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία δίνουν μάχη στήθος με στήθος για την πρώτη θέση.
Ωστόσο, σύμφωνα με το London School of Economics, το εκλογικό αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό, σε όποια κυβέρνηση κι αν οδηγήσει, θα είναι ικανό να επιφέρει τη σταθερότητα που τόσο χρειάζεται στην Ελλάδα.
Στο μέτωπο της οικονομίας, οι αναλυτές καθιστούν σαφές πως η ανάκαμψη θα έρθει μέσα από:
- την τόνωση της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας.
- την ενίσχυση των επενδύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης