Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Ο Μεϊμαράκης ένωσε το κόμμα – Κατάφερε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στις εκλογές αν και πηγαίναμε σκορποχώρι

Γ. Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Ο Μεϊμαράκης ένωσε το κόμμα – Κατάφερε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στις εκλογές αν και πηγαίναμε σκορποχώρι
Υπέρ της υποψηφιότητας του Μεϊμαράκη τάσσεται ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης
Την θέση ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ο άνθρωπος που ένωσε ήδη το κόμμα διατύπωσε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του.
«Στις προηγούμενες εκλογές πηγαίναμε ως σκορποχώρι.
Όμως εκείνος κατάφερε να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βαρβιτσιώτης, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ.Μεϊμαράκη ως το «ενωτικό στοιχείο της παράταξης».
Ερωτηθείς για το εάν χρειάζεται ένας νέος άνθρωπος στην ηγεσία του κόμματος ο κ.Βαρβιτσιώτης είπε «μακάρι να είχαμε έναν νεότερο αλλά δεν έχουμε».
«Η ηλικία δεν μπορεί να είναι θετικό ή αρνητικό στοιχείο.
Είναι λάθος.
Αν ο Τσίπρας είχε μεγαλύτερη εμπειρία θα γινόταν αυτό το όργιο λαθών σε επτά μήνες διακυβέρνησης της χώρας;» διερωτήθηκε ο κ.Βαρβιτσιώτης.
Κληθείς να τοποθετηθεί επί των υπολοίπων υποψηφίων ο κ.Βαρβιτσιώτης υποστήριξε πως ο Κ. Μητσοτάκης «έχει σταθεί πολύ ωραία στη Βουλή αλλά το όνομα του έχει καταντήσει να είναι αρνητικό στοιχείο», ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας «έχει σοβαρό μειονέκτημα καθώς δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα σε εκλογές έως το 2019» και ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης «δεν απηχεί τις θέσεις της ΝΔ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης