Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τέλος στη λιτότητα ζητά η ΓΣΕΒΕΕ - Να μπει φραγμός στις αδιέξοδες πολιτικές

Τέλος στη λιτότητα ζητά η ΓΣΕΒΕΕ - Να μπει φραγμός στις αδιέξοδες πολιτικές
Ο κ. Καββαθάς χαιρέτισε την ανάληψη της προεδρίας της ΕΟΚΕ από τον προερχόμενο από τη ΓΣΕΕ Γ. Ντάση
Το τέλος των πολιτικών λιτότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και εν γένει στην Ευρώπη ζήτησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθάς, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στις Βρυξέλλες στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ), Γ. Ντάση.
Ο κ. Καββαθάς χαιρέτισε την ανάληψη της προεδρίας από τον προερχόμενο από τη ΓΣΕΕ, Γ. Ντάση, τονίζοντας ότι έχει έντονο αγωνιστικό και ευρωπαϊκό στίγμα και ότι εκλέχθηκε με μεγάλη πλειοψηφία από τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών οργανώσεων που συμμετέχουν στην ΕΟΚΕ.
Επισήμανε ακόμη ότι είναι σημαντικός ο ρόλος της ΕΟΚΕ για να δοθεί ένας προοδευτικός προσανατολισμός στα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η χώρα μας όσο και συνολικά η Ευρώπη.
Ως χαρακτηριστικά παραδείγματα ανέφερε τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής, την αντιμετώπιση με αποτελεσματικό, δίκαιο και ανθρώπινο τρόπο της προσφυγικής ροής και την ανάγκη να τεθεί φραγμός στις αδιέξοδες πολιτικές που δοκιμάζουν τις αντοχές των κοινωνιών, οδηγούν στη συρρίκνωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της πραγματικής οικονομίας και αυξάνουν εφιαλτικά τους δείκτες της ανεργίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης