Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ολλανδία καλεί τη Ρωσία να συνεργαστεί, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση της πτήσης Mh17

Η Ολλανδία καλεί τη Ρωσία να συνεργαστεί, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση της πτήσης Mh17
Ως πιθανότερη εκδοχή φέρεται η κατάρριψή του από φιλορώσους αποσχιστές αντάρτες της ανατολικής Ουκρανίας, με ρωσικό πύραυλο εδάφους - αέρος τύπου BUK
Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Mark Rutte, κάλεσε τη Ρωσία να συνεργαστεί πλήρως, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση του μαλαισιανού αεροσκάφους Mh17.
Σημειώνεται πως την ίδια ώρα το Ολλανδικό Συμβούλιο Ασφαλείας δεν απέκλεισε κάποιοι εκ των επιβαινόντων στο αεροσκάφος να είχαν τις αισθήσεις τους κατά τη διάρκεια του πλήγματος που δέχθηκε το αεροσκάφος από πύραυλο εδάφους – αέρος, ενώ τόνισε πως οι περισσότεροι επιβαίνοντες, πλην εκείνων που βρίσκονταν στο πιλοτήριο, δεν έχασαν αμέσως τη ζωή τους όταν ο πύραυλος έπληξε το αεροσκάφος, ωστόσο θεωρεί απίθανο να κατάλαβαν τι είχε συμβεί.
Το αεροσκάφος, με συνολικά 298 επιβαίνοντες, είχε διαλυθεί στον αέρα πάνω από την ανατολική Ουκρανία στις 17 Ιουλίου 2014.
Ως πιθανότερη εκδοχή φέρεται η κατάρριψή του από φιλορώσους αποσχιστές αντάρτες της ανατολικής Ουκρανίας, με ρωσικό πύραυλο εδάφους - αέρος τύπου BUK.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης