Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νικολόπουλος: Λέμε ΟΧΙ στο Πραξικόπημα Στουρνάρα – Κανένα χέρι σε σπίτι πολίτη

Νικολόπουλος: Λέμε ΟΧΙ στο Πραξικόπημα Στουρνάρα – Κανένα χέρι σε σπίτι πολίτη
Αύριο, Δευτέρα 19/10, καταθέτει ερώτηση
Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό με την οποία θα ζητά εξηγήσεις για την πρωτοβουλία του Γ. Στουρνάρα να εκδώσει ΦΕΚ για τους πλειστηριασμούς, γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει αύριο, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση του πρώτου μνημονιακού "πακέτου" μέτρων και ο Γιάννης Στουρνάρας ξαναχτύπησε... με ένα πρωτοφανές... "νομοθετικό πραξικόπημα", πριν καν μας πουν οι συνοδοιπόροι μας "καλοχώνευτα", που πάντως δεν πρόκειται να είναι...
Αγνοώντας τις δεσμεύσεις της νεoεκλεγμένης συγκυβέρνησης πέρασε 15/10/2015 στο ΦΕΚ την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΠΑΘ), που φέρει μόνον την υπογραφή του ίδιου!!!
Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, που όπως είναι γνωστό διά του Προέδρου του Νίκου Νικολόπουλου, αρνήθηκε να δώσει ψήφο σε άρθρα που θα επιφέρουν περαιτέρω συρρίκνωση εισοδημάτων και αύξηση φόρων και τα οποία δεν θα προκαλέσουν κανένα θετικό αποτέλεσμα μάλλον το αντίθετο…. !
Και στη νέα αυτή δυσάρεστη έκπληξη που μας επιφύλαξε ο Γιάννης Στουρνάρας το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος αντιδρά...».
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «το ΧΡΙ.Κ.Ε. δεν ξεχνά την δέσμευση όλων μας...
"Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη"...   
Και για αυτό με ερώτηση που καταθέτουμε τη Δευτέρα, ζητάμε από τον Πρωθυπουργό εξηγήσεις, για την πρωτοβουλία Στουρνάρα να εκδώσει ΦΕΚ, για fast track πλειστηριασμούς και προπαντός απαιτούμε, ως τρίτος ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, η συγκυβέρνηση να επανορθώσει άμεσα».
Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «καλό θα είναι να μην διαφεύγει από όλους μας παλιούς και νέους, μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, νυν και τέως συμπολιτευόμενους ή αντιπολιτευόμενους ότι:
Καιρός είναι να καταλάβουμε ότι μόλις ανεβήκαμε στην τσουλήθρα... που οδηγεί με ταχύτητα στο σκάμμα με το χώμα!!!
Μην μας διαφεύγει ότι ακολουθεί η ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων σε ένα - όπως λένε οι (α)σοφοί - το οποίο δυστυχώς όπως λέει ο πάνσοφος λαός, θα καταλήξει σε κανένα...
Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, όπως έχουμε δεσμευθεί,  δεν θα βάλουμε τη “γλώσσα μας στο γύψο” και για αυτό φωναχτά και σήμερα ρωτάμε τον Πρωθυπουργό και τα μέλη της κυβέρνησης:
Είχαν ενημερωθεί ή “πιάστηκαν στον ύπνο”;

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το ΦΕΚ: 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης