Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλεξιάδης (αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ): Δεν συμφωνήσαμε νέους φόρους με τους δανειστές – Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας

Αλεξιάδης (αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ): Δεν συμφωνήσαμε νέους φόρους με τους δανειστές – Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας
Σήμερα ή αύριο θα βγει η νέα προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων είπε ο κ.Αλεξιάδης
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν συμφώνησε νέους φόρους με τους δανειστές διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης αναφερόμενος στις συσκέψεις που είχε το οικονομικό επιτελείο με τους θεσμούς.
«Δεν είδα στυγνούς και κυνικούς ανθρώπους» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Αλεξιάδης, υποστηρίζοντας πως στα θέματα φορολογίας υπήρξε ουσιαστικός διάλογος και ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως οι φόροι πρέπει να είναι δίκαιοι.
Ερωτηθείς για τα τέλη κυκλοφορίας είπε πως αυτά θα αλλάξουν με στόχευση να πληρώσουν υψηλότερα τέλη τα μεγάλα και ακριβά.
«Θα καθυστερήσουμε να τα βγάλουμε για να μπορέσουμε να είναι πιο δίκαια» είπε ο κ.Αλεξιάδης, ο οποίος αναφορικά με την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, υποστήριξε πως η σχετική συζήτηση για την εύρεση ισοδύναμων δεν έχει κλείσει και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί λύση.
Ο κ. Αλεξιάδης ρωτήθηκε για την πλήρωση της θέσης της γενικής γραμματείας δημόσιων εσόδων και σημείωσε ότι πιθανότατα σήμερα ή αύριο θα βγει νέα προκήρυξη ενώ για το πετρέλαιο θέρμανσης, υποστήριξε πως φέτος θα δοθούν τα μισά λεφτά, και οι δικαιούχοι θα είναι λιγότεροι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης