Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εμπαίζει τους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εμπαίζει τους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ
Η ρητορεία περί στήριξης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων δεν βρίσκει αντίκρισμα και αποτελούσε ένα ακόμη προεκλογικό ψέμα του κ. Τσίπρα, αναφέρει χαρακτηριστικά η Δημοκρατική Συμπαράταξη 
Για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εμπαίζει τους πολίτες και συγκεκριμένα τις 635.000 των δικαιούχων των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ καθώς ούτε σήμερα καταβλήθηκαν τα αντίστοιχα ποσά στους λογαριασμούς τους, σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της, η κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
«Το ποσό αυτό πολλοί άνθρωποι, και ιδίως ηλικιωμένοι, τo περιμένουν πως και πως», υπογραμμίζει στη συνέχεια χαρακτηριστικά, προσθέτοντας, «κι όμως, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας δηλώνει ότι είναι άγνωστο το πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα!».
Όπως σχολιάζει έπειτα, «λίγους μόλις μήνες πριν, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα για τα οικογενειακά επιδόματα για να πληρώσει το ΔΝΤ!».
Είναι πλέον σαφές, συνεχίζει η κα Χριστοφιλοπούλου, ότι η ρητορεία περί στήριξης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων δεν βρίσκει αντίκρισμα και αποτελούσε ένα ακόμη προεκλογικό ψέμα του κ. Τσίπρα.
Τέλος, αναφέρει πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Κινήσεις Πολιτών) καλεί την κυβέρνηση να ενημερώσει τους πολίτες και για το σκοπό αυτό, η Κοινοβουλευτική της Ομάδα, κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, ζητώντας να εξηγήσει τους λόγους της καθυστέρησης καταβολής των επιδομάτων καθώς και την ακριβή ημερομηνία που αυτά θα καταβληθούν.
Ειδικότερα, ρωτά την κυβέρνηση:
1. Για ποιο λόγο δεν έχουν μέχρι σήμερα καταβληθεί τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ;
2. Ποια είναι η ακριβής ημερομηνία που αυτά θα καταβληθούν;

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης