Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

H FrieslandCampina - ΝΟΥΝΟΥ φέρνει το νέο βούτυρο Soft

tags :
H FrieslandCampina - ΝΟΥΝΟΥ φέρνει το νέο βούτυρο Soft
Το ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο & ΝΟΥΝΟΥ Soft θα γίνουν η αγαπημένη μας συνήθεια, καθώς προσφέρουν το καλύτερο για την οικογένεια μας και μας βοηθούν να κτίσουμε αγνούς «συναισθηματικούς δεσμούς» μέσω της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής στο σπίτι.
Στόχος του λανσαρίσματος είναι η επέκταση της προϊοντικής γκάμας σε μια νέα κατηγορία αξίας 25 εκ. ευρώ και η περαιτέρω ενδυνάμωση της ηγετικής θέσης της FCH στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων.
Η FrieslandCampina, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή διατροφικών προτάσεων που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα, τα οποία συμβάλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού με προϊόντα άριστης ποιότητας. Συνδυάζοντας τη μακρόχρονη παράδοση και τη γνώση στην παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων, πάνω από 140 έτη, με την επιστημονική έρευνα και καινοτομία, έχει γραφεία σε 28 χώρες, προϊόντα σε πάνω από 100 χώρες ενώ παράλληλα το ανθρώπινο δυναμικό της φτάνει τα 21.186 άτομα.
Η FrieslandCampina Hellas- ΝΟΥΝΟΥ ιδρύθηκε το 1983 και διαθέτει στην Ελλάδα μια ευρεία γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των Eλλήνων. Διαθέτει στην Ελληνική αγορά βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος και τυριά, με την επωνυμία ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA. Παράλληλα, διακινεί και προϊόντα για επαγγελματική χρήση με άλλες επωνυμίες της μητρικής εταιρείας. Η μονάδα παραγωγής γάλακτος της FrieslandCampina Hellas στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, λειτουργεί από 2004, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ακολουθώντας τις τελειότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και υπό την εποπτεία άρτια καταρτισμένου προσωπικού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης