Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας (Προστασίας του Πολίτη): Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για γκρέμισμα του φράχτη στον Έβρο

Τόσκας (Προστασίας του Πολίτη): Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για γκρέμισμα του φράχτη στον Έβρο
Άδικη και εκ του πονηρού η εξίσωση του φράχτη στον Έβρο με τους απάνθρωπους φράχτες στην Κεντρική Ευρώπη, υποστήριξε ο κ. Τόσκας
Την εκτίμηση ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το γκρέμισμα του φράχτη στον Έβρο διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM».
Ειδικότερα, σημείωσε πως «δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για γκρέμισμα αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχει ζήτημα», για να διευκρινίσει πως «ούτε εμποδίζει ο φράχτης και στέλνει τους πρόσφυγες στα νησιά, ούτε μπορούμε να μπούμε στην εξίσωση ότι ο φράχτης των 12 χιλιομέτρων είναι ίδιος με τους απάνθρωπους φράχτες στην Κεντρική Ευρώπη, διότι αυτή η εξίσωση είναι και άδικη και εκ του πονηρού».
Μάλιστα, υποστήριξε ότι η θεωρία που λέει ότι οι πρόσφυγες οδηγούνται στα νησιά λόγω του φράχτη, είναι μία θεωρία που δεν στέκει κάτω από καμία λογική.
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως πρόκειται «για έναν φράχτη -για όσους δεν έχουν εικόνα της περιοχής- μήκους 12 χιλιομέτρων, ο οποίος φράζει τα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στον Έβρο, όπου δεν είναι ποτάμι».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης