Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

TÜV HELLAS: Για Πρώτη Φορά σεμινάρια για επικεφαλής επιθεωρητές σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO

tags :
TÜV HELLAS: Για Πρώτη Φορά σεμινάρια για επικεφαλής επιθεωρητές σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO
Το πρόγραμμα της TÜV HELLAS αφορά στην ανάπτυξη και στην εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα, με πιστοποίηση IRCA, για Επικεφαλής Επιθεωρητές της νέας έκδοσης του προτύπου ISO 9001:2015, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπαιδευθούν στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στην εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση Προγραμμάτων Βελτίωσης Ποιότητας και στην επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το νέο πρότυπο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Οργανισμός μας είναι ο πρώτος και μοναδικός στην Ελλάδα που είναι ήδη σε θέση να εκδίδει διαπιστευμένα πιστοποιητικά βάσει της νέας έκδοσης των προτύπων ISO 9001:2015 για τα Συστήματα Διαχείρισης της Ποιότητας.
Αντίστοιχα σεμινάρια η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει προγραμματίσει να διοργανώσει εκ νέου στην Αθήνα στις 23 – 27 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη στις 14-18 Δεκεμβρίου αλλά και στο Ηράκλειο Κρήτης στις 30 Νοεμβρίου – 04 Δεκεμβρίου, παρουσιάζοντας τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015, τις διαφορές με την προηγούμενη έκδοση καθώς και τεχνικές επιθεώρησης. Επιπλέον, σε κάθε σεμινάριο υλοποιείται εξομοίωση επιθεωρήσεων κάνοντας χρήση μεταξύ άλλων case studies και workshops.

Transition Courses
Παράλληλα με το σεμινάριο για Επικεφαλής Επιθεωρητές για το Πρότυπο ISO 9001:2015 η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) διοργανώνει Transition Courses πιστοποιημένα από IRCA, για την ομαλή μετάβαση στο νέο πρότυπο για όσους έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο για το ISO 9001:2008.

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP.
Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του Οργανισμού με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών, προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης