Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πιτσιόρλας: Το έργο του Ελληνικού βρίσκεται στο άμεσο πρόγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ και η υλοποίησή του θα ξεκινήσει άμεσα

Πιτσιόρλας:  Το έργο του Ελληνικού βρίσκεται στο άμεσο πρόγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ και η υλοποίησή του θα ξεκινήσει άμεσα
Οι δήμαρχοι Γλυφάδας, Ελληνικού – Αργυρούπολης και Αλίμου επισήμαναν στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ θέματα περιβάλλοντος, ισόρροπης ανάπτυξης και ανταποδοτικότητας όσον αφορά την επένδυση του πρώην Αεροδρομίου
Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα για το θέμα της επένδυσης στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού είχαν οι δήμαρχοι Ελληνικού – Αργυρούπολης (Γιάννης Κωνσταντάτος), Γλυφάδας (Γιώργος Παπανικολάου) και Αλίμου (Ανδρέας Κονδύλης).
Ο Πιτσιόρλας δεσμεύτηκε ενώπιον των τριών δημάρχων ότι «το έργο του Ελληνικού βρίσκεται στο άμεσο πρόγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ, με βάση τις διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας και η υλοποίησή του θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα».
Με κοινή δήλωσή τους, ωστόσο, οι τρεις δήμαρχοι επισημαίνουν ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η ανταποδοτικότητα στους όμορους Δήμους, η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Με αυτά τα δεδομένα, οι Δήμαρχοι Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Αλίμου θα αρχίσουν άμεσα σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών, με πρώτο βήμα τη σύγκληση των Δημοτικών μας Συμβουλίων για να γίνει αναλυτική συζήτηση σε σχέση με τις ανάγκες των όμορων Δήμων και των τοπικών κοινωνιών.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί και κοινό, διαδημοτικό συμβούλιου, και θα υποβληθεί και αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό για το ζήτημα.
Σύντομα θα γίνει και κοινή συνέντευξη τύπου για το θέμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης