Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα υπάρξει πλειστηριασμός α' κατοικίας – Δεν γίνεται η Ελλάδα να την πληρώνει πάντα

Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα υπάρξει πλειστηριασμός α' κατοικίας – Δεν γίνεται η Ελλάδα να την πληρώνει πάντα
Ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις του Ν. Φίλη για την Γενοκτονία των Ποντίων
Σε διαβεβαιώσεις ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας» προχώρησε εκ νέου ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας τονίζοντας ότι «τα χαμηλά εισοδήματα και τα μεσαία στρώματα έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα» .
Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Ρήγας επεσήμανε ότι «δεν γίνεται η Ελλάδα η οποία έχει πληρώσει περισσότερο από όλους την κρίση, να συνεχίσει να την πληρώνει και μάλιστα με τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με την οικονομική ανάπτυξη και την επανεκκίνηση της οικονομίας».
Τόνισε ακόμα ότι «δεν θα υπάρξουν μειώσεις των χαμηλών συντάξεων και κυρίως θα υπάρχει και μια πίεση ώστε να δοθεί χρονικό περιθώριο γιατί υπάρχουν λύσεις οι οποίες χρειάζονται χρόνο».
Ο κ. Ρήγας αναφέρθηκα και στη δήλωση του Νίκου Φίλη σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων, αναφέροντας ότι «η συλλογική μνήμη των Ελλήνων το έχει γράψει ως Γενοκτονία άρα αυτό δεν αμφισβητείται».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης