Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλεξιάδης : Πλέον οι ελεγκτικοί μηχανισμοί μπορούν να επικεντρωθούν στον έλεγχο των μεγάλων υποθέσεων φοροδιαφυγής

Αλεξιάδης : Πλέον οι ελεγκτικοί μηχανισμοί μπορούν να επικεντρωθούν στον έλεγχο των μεγάλων υποθέσεων φοροδιαφυγής
Ο κ. Αλεξιάδης υπενθυμίζει πως η πλειοψηφία της Βουλής είχε εγκρίνει την ένταξη της διάταξης για την προστασία των ελεγκτικών μηχανισμών στα προαπαιτούμενα του Μνημονίου 
Μετά την υπερψήφιση των διατάξεων, βάσει των οποίων θωρακίζονται νομικά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κατά την εκτέλεση του έργου τους, επιλύονται βασικά προβλήματα των ελεγκτικών μηχανισμών, έτσι ώστε να επικεντρωθούν με βάση συγκεκριμένα κριτήρια στον έλεγχο μεγάλων και πολύ μεγάλων υποθέσεων φοροδιαφυγής, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης.
Ο ίδιος τονίζει, σε απάντηση ορισμένων σχολίων βουλευτών στη Βουλή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψήφισης των διατάξεων, πως με το Ν. 4336/2015 η συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής ψήφισε διάταξη η οποία προβλέπει την συγκεκριμένη διάταξη ως προαπαιτούμενο.
Σε συνεργασία με τους θεσμούς, προχώρησαν οι διαδικασίες για τη σύνταξη της διάταξης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν χθες και κατατέθηκαν ΑΜΕΣΑ στη Βουλή, για προφανείς λόγους, καθιστά σαφές ο κ. Αλεξιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης