Στυλιανίδης (ΝΔ): Είναι η ώρα που κάποιοι πρέπει να αποδείξουν ότι αγαπούν την παράταξη που τους έκανε ανθρώπους

Στυλιανίδης (ΝΔ): Είναι η ώρα που κάποιοι πρέπει να αποδείξουν ότι αγαπούν την παράταξη που τους έκανε ανθρώπους
Δεν είναι ώρα να αναλύσουμε τις ευθύνες για τα όσα έγιναν στις εσωκομματικές εκλογές τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι δεν είναι η ώρα τώρα για τη ΝΔ να δει τις ευθύνες για τα όσα έγιναν στις εσωκομματικές εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ευρ.Στυλιανίδης, αναφέροντας πως ενδεχομένως να υπάρχει δόλος.
«Η παραφιλολογία για νέο κόμμα είχε ξεκινήσει από νωρίς και τώρα είναι η ώρα που πρέπει να κάποιοι να αποδείξουν ότι αγαπούν την παράταξή που τους έκανε ανθρώπους» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Στυλιανίδης.
Όπως είπε, «είναι ασέβεια αυτό που γίνεται να εκθέτονται δηλαδή οι Νεοδημοκράτες να μιλάμε για νέα κόμματα, να τους στέλνουμε στις κάλπες και να μην τους αφήνουμε να ψηφίσουν».
Ο κ.Στυλιανίδης ζήτησε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες και αδιάβλητα οι εσωκομματικές εκλογές για να εκλεγεί νέος αρχηγός, ο οποίος στη συνέχεια θα οδηγήσει τη ΝΔ σε συνέδριο την Άνοιξη.
Όσον αφορά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων στα μεγάλα εθνικά θέματα, ο κ.Στυλιανίδης είπε πως, αν πρέπει να βρεθούν όλες μαζί οι πολιτικές δυνάμεις για το καλό της Ελλάδας τότε αυτό πρέπει να γίνει με προϋποθέσεις.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS