Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γενική απεργία αύριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – Κορυφώνονται οι αντιδράσεις για το ασφαλιστικό

Γενική απεργία αύριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – Κορυφώνονται οι αντιδράσεις για το ασφαλιστικό
Στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση
Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί εντός του Δεκεμβρίου.
Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. Κλαυθμώνος ενώ το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στις 10 το πρωί στην πλατεία Ομόνοιας.
Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ συμμετέχουν και οι καθηγητές της ΟΛΜΕ, ενώ στην κινητοποίηση θα συμμετέχει και η ΠΝΟ, με αποτέλεσμα τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας να μείνουν ακινητοποιημένα από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ώς τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.
Στην απεργία συμμετέχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, οι οποίοι έχουν προκηρύξει 24ωρη πανυγειονομική απεργία για την Τετάρτη 2/12 και συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Υγείας, ενώ θα συμμετάσχουν και στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης.
Αποχή ανακοίνωσαν και οι δικηγόροι της Αθήνας αντιδρώντας στις αλλαγές στο Ασφαλιστικό και στην επικείμενη εφαρμογή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης