Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Buzz του OTE TV

tags :
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Buzz του OTE TV
Την πρώτη του αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή Buzz του OTE TV
Την πρώτη του αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή Buzz του OTE TV με αφορμή τη νέα του ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος», που κάνει επίσημη πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στα Village Cinemas στο Μαρούσι, και θα αρχίσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της συνεργασίας του με τον βραβευμένο με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιό J.K. Simmons, την πηγή έμπνευσής του για τη νέα του ταινία, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς βλέπει τον έρωτα στη σύγχρονη Ελλάδα, αλλά και την κρίση στη χώρα μας και ευρύτερα στην Ευρώπη.

Μιλώντας για τον J.K. Simmons: «Έτυχε να συμβεί στη σωστή στιγμή. Σήκωσε το τηλέφωνο, επικοινώνησε μαζί μου και μου ανακοίνωσε ότι διάβασε το σενάριο, του άρεσε πολύ και ότι μπορούσε να κάνει γύρισμα τον Οκτώβριο. Αποδείχθηκε ένας από τους πιο συνεργάσιμους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Χωρίς παράλογες απαιτήσεις. Πολύ ευγενικός και πολύ, πολύ απλός! Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Για την κρίση στην Ελλάδα: «Δεν βλέπω καθόλου αισιόδοξα τα πράγματα. Μπορεί να είμαι αισιόδοξος και επιβάλλεται να είναι κανείς αισιόδοξος, αλλά δεν είμαι αφελής. Είμαι ρεαλιστής. Τα τελευταία χρόνια άλλαξαν τα πάντα, ο τρόπος ζωής μας, η σκέψη μας... Ανοίγεις την τηλεόραση και δέχεσαι όλη αυτή την αρνητική σκέψη. Αυτό όμως δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα (..) Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ρομαντικός. Βέβαια ο ρομαντισμός και ο κυνισμός είναι αρκετά κοντά και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στη δεύτερη ιστορία της ταινίας».

Περισσότερα από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Buzz, την Κυριακή 20.30 το βράδυ στο κανάλι OTE CINEMA 1 HD.

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας «Ένας Άλλος Κόσμος» στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA μέσα στο 2016.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης