Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το κοινό ψηφίζει και αναδεικνύει το νέο Jumping Fish Artist της COSMOTE

tags :
Το κοινό ψηφίζει και αναδεικνύει το νέο Jumping Fish Artist της COSMOTE
Τρία διαφορετικά συγκροτήματα, προτάθηκαν και θα αναμετρηθούν έως την 31η Δεκεμβρίου στο www.jumpingfish.gr, διεκδικώντας την ψήφο του κοινού
To Jumping Fish της COSMOTE, η πλατφόρμα μουσικής που αναδεικνύει και στηρίζει νέους καλλιτέχνες, μόλις ξεκίνησε το νέο διαγωνισμό για την ανάδειξη του επόμενου Jumping Fish Artist.
Τρία διαφορετικά συγκροτήματα, προτάθηκαν και θα αναμετρηθούν έως την 31η Δεκεμβρίου στο www.jumpingfish.gr, διεκδικώντας την ψήφο του κοινού.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, πρότεινε το ελληνικό, εναλλακτικό συγκρότημα Δραμαμίνη, το οποίο συμμετέχει με το τραγούδι “Ο Κομήτης του Haley”.
Αντίστοιχα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96,6, πρότεινε το indie folk σχήμα από την Θεσσαλονίκη Polkar, οι οποίοι συμμετέχουν με το τραγούδι «To τραγούδι της καλής παντρειάς» και ο Ed Wood, συντάκτης του www.jumpingfish.gr, πρότεινε το ανερχόμενο αγγλόφωνο, alternative και ροκ συγκρότημα The Delay, με το τραγούδι “Perfect Lie”.
Έχοντας αναδείξει 38 καλλιτέχνες έως σήμερα, το Jumping Fish της COSMOTE, συνεχίζει να παρουσιάζει συνεχώς στο κοινό νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες, τις τελευταίες τάσεις στη μουσική και πολλές αποκλειστικότητες.
Ταυτόχρονα, προσφέρει πλούσια αρθρογραφία για την ελληνική και ξένη επικαιρότητα και ανανεώνεται συνεχώς με νέα, διαγωνισμούς και την agenda με τα καλύτερα events.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης