Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Innovation Day της Coca-Cola Τρία Έψιλον: Παραγωγή καινοτόμων ιδεών μαζί με τους πελάτες

tags :
Innovation Day της Coca-Cola Τρία Έψιλον: Παραγωγή καινοτόμων ιδεών μαζί με τους πελάτες
Παραγωγή καινοτόμων ιδεών μαζί με τους πελάτες, για την ανάπτυξη της αγοράς
Περισσότεροι από 230 πελάτες, συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας, έλαβαν μέρος στο Innovation Day της Coca-Cola Τρία Έψιλον, την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση καινοτομίας που διοργάνωσε η εταιρεία το διήμερο 7-8 Δεκεμβρίου.
Η διοργάνωση αυτή φέρνει κοντά την εταιρεία, τους πελάτες και συνεργάτες της με στόχο να παράγουν μαζί νέες ιδέες για την ανάπτυξη της αγοράς, οι οποίες να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και των καταναλωτών και να διερευνήσουν ανερχόμενες τάσεις, με στόχο να ενισχύσουν τη συνολική αγοραστική εμπειρία.
Ειδικά γι’ αυτό το διήμερο, δημιουργήθηκε μια «εικονική» αγορά με αντιπροσωπευτικά κανάλια, όπως ένα super market, ένα cafe - bar, ένα σημείο γρήγορης εξυπηρέτησης και ένα αρτοποιείο.
Μέσα από τη διαδρομή των συμμετεχόντων σε αυτά τα κανάλια σε διαδοχικά γκρουπ, στελέχη και πελάτες, γέννησαν νέες καινοτόμες ιδέες και ανακάλυψαν ποια είναι η καλύτερη δυνατή ενεργοποίηση σε κάθε σημείο. Επίσης ανέλυσαν τι λειτουργεί πιο αποτελεσματικά βάσει της εμπειρίας τους και πώς μπορούν μαζί να αναπτύξουν περισσότερο τα σημεία πώλησης.
Στην τρίτη του χρονιά φέτος, το Innovation Day μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, προβάλλοντας περισσότερα κανάλια αγοράς ενώ υποδέχθηκε περισσότερους πελάτες από διαφορετικά κανάλια αγοράς. Ανάμεσά τους ήταν φέτος και φοιτητές, που σε συνέχεια ενός διαγωνισμού στον οποίο συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη διοργάνωση, προσφέροντας με τις καινοτόμες ιδέες τους μια φρέσκια ματιά στον κλάδο.
Τόσο με το Innovation Day όσο και με την ευρύτερη υποστήριξη της αγοράς με τα κατάλληλα εργαλεία, προωθητικές ενέργειες και μεθόδους, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δημιουργεί αξία στους πελάτες της και μαζί με εκείνους, αξία για τον καταναλωτή και την αγορά.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης