Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Λαφαζάνη στην κυβέρνηση για τα αεροδρόμια: Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ξεπουλημένο προτεκτοράτο

Επίθεση Λαφαζάνη στην κυβέρνηση για τα αεροδρόμια: Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ξεπουλημένο προτεκτοράτο
Η κυβέρνηση χάρισε στην κυριολεξία στο γερμανικό κράτος τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια-φιλέτα της χώρας μας, τονίζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την υπογραφή σήμερα της παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική εταιρεία Fraport και τον όμιλο Κοπελούζου.
Σε δήλωσή του ο Π. Λαφαζάνης σημειώνει ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε ξεπουλημένο προτεκτοράτο και χαρακτηρίζει την πώληση των αεροδρομίων ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα εις βάρος της χώρας.
Ειδικότερα, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας σημειώνει: «Η κυβέρνηση χάρισε στην κυριολεξία στο γερμανικό κράτος τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια-φιλέτα της χώρας μας.
Η Ελλάδα εκχωρεί τα πάντα, την ιδιωτική περιουσία στους γύπες των αγορών, τη δημόσια περιουσία στους πιστωτές μέσω του υπερ-ταμείου.
Η χώρα μετατρέπεται σε ξεπουλημένο προτεκτοράτο.
Το ξεπούλημα των 14 αεροδρομίων συνιστά ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού.
Η Ελλάδα δεν χάνει μόνο τα αεροδρόμιά της, αλλά και μετατρέπεται σε γερμανική τουριστική αποικία.
Το τραγικό είναι ότι θα πληρώσουμε και από πάνω του Γερμανούς για να μεταβιβαστούν τα αεροδρόμια και να εκχωρήσουμε την καρδιά των τουριστικών υπηρεσιών της χώρας μας.
Η κύρωση αυτής της αποικιακής συμφωνίας παράδοσης των αεροδρομίων μας θα επισύρει βαρύτατες πολιτικές και ποινικές ευθύνες.
Αργά ή γρήγορα ο ελληνικός λαός θα επανακτήσει, επί της ουσίας τώρα, τα αεροδρόμιά του», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης