Τελευταία Νέα
Οικονομία

«Επώδυνη» η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια, προειδοποιούν οι φορείς - Ανοίγει κερκόπορτα για τα distress funds

«Επώδυνη» η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια, προειδοποιούν οι φορείς - Ανοίγει κερκόπορτα για τα distress funds
«Επώδυνη», χαρακτήρισε την προωθούμενη ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια» ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς
Οι ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου για τα κόκκινα δάνεια ανοίγουν την κερκόπορτα για να κερδοσκοπήσουν τα distress funds, προειδοποίησαν οι φορείς, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, στις συναρμόδιες επιτροπές της Βουλής.
«Επώδυνη», χαρακτήρισε την προωθούμενη ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια» ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς και εξέφρασε φόβους ότι μπορεί να οδηγήσει στο κλείσιμο επιχειρήσεων και ότι, «ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω υποβάθμιση της ακίνητης περιουσίας και σαλαμοποίησης της λαϊκής κατοικίας».
Αντίθετος με τις ρυθμίσεις για τα επιχειρηματικά δάνεια εμφανίστηκε και ο εκπρόσωπος της ΕΣΕΕ, Αντώνης Μέγγουλης , ο οποίος υποστήριξε, ότι το νομοσχέδιο "ανοίγει κερκόπορτα για να κερδοσκοπήσουν και στη χώρα μας τα distress funds".
Την διαφωνία του με τις διατάξεις που αφορούν το νέο μισθολόγιο, εξέφρασε από την πλευρά του και ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ, Σταύρος Κουτσουβέλης ενώ κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τη βουλή.

www.bankingnew.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης