Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Θα αποχωρήσει ο Γ. Γαμβρίλης από την διοίκηση της Attica bank; - Τι έχει αναφέρει αρμοδίως

tags :
Θα αποχωρήσει ο Γ. Γαμβρίλης από την διοίκηση της Attica bank; - Τι έχει αναφέρει αρμοδίως
Με ενδιαφέρον αναμένονται οι απαντήσεις από το ΤΣΜΕΔΕ για την απόφαση του να επενδύσει στην Attica bank με αφορμή επερώτηση 14 βουλευτών της ΝΔ
Θα αποχωρήσει ο Γιάννης Γαμβρίλης από την Attica bank και την θέση του μη εκτελεστικού προέδρου στην τράπεζα;
Το ερώτημα αυτό δεν τίθεται τυχαία.
Με βάση αρμόδια πηγή ο Γιάννης Γαμβρίλης έχει αναφέρει ότι μετά την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης της Attica bank θα αποχωρήσει από την θέση του προέδρου, χωρίς να προσδιορίζει το πότε. 
Ούτως ή άλλως ο Γ. Γαμβρίλης ήταν μη εκτελεστικός πρόεδρος στην Attica bank οπότε εφόσον ισχύει η πληροφορία θα πρόκειται για απόφαση που έλαβε ο ίδιος.
Βέβαια πρέπει να αναφέρουμε ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο – το οποίο ωστόσο δεν το συνδέουμε με τα σενάρια αποχώρησης του Γιάννη Γαμβρίλη από την Attica bank -.
Ο Γιάννης Γαμβρίλης προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ όπως και ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων.
Στην ΝΔ δεν τους αντιμετωπίζουν θετικά, όπως προκύπτει και από την επιστολή των 14 βουλευτών που ρωτούν για το πώς συμμετείχε το ΤΣΜΕΔΕ στην ανακεφαλαιοποίηση της Attica bank θέτοντας ερωτήματα και τονίζοντας ότι η οικονομική ισορροπία του ΕΤΑΑ αποσταθεροποιείται επικίνδυνα.
Όμως φαίνεται ότι και ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν τον προβληματισμό τους.
Για να μην υπάρξει καμία παρερμηνεία.
Η αποχώρηση Γαμβρίλη – εφόσον ισχύει – δεν σχετίζεται με όλα αυτά.
Πάντως αρμόδια πηγή μας τόνισε ότι ο Γιάννης Γαμβρίλης έχει ενημερώσει ότι θα αποχωρήσει από την Attica bank χωρίς να προσδιορίζεται το πότε ....ίσως στην Γενική Συνέλευση. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης