Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυπριανού (ΑΚΕΛ): Έτοιμος να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τον τούρκο ΥΠΕΞ

Κυπριανού (ΑΚΕΛ): Έτοιμος να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τον τούρκο ΥΠΕΞ
Τι ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού
Έτοιμος για να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συναντηθεί με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Mevlüt Çavuşoğlu, δηλώνει ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.
Ο ίδιος απόψε μιλώντας στο ΡΙΚ έκανε λόγο για σημαντική επίσκεψη, που όπως είπε, θα δώσει την ευκαιρία στην ελληνοκυπριακή πλευρά να έχει από πρώτο χέρι άποψη για το πώς η Τουρκία σκέφτεται τη λύση του Κυπριακού.
Ο κ. Κυπριανού δήλωσε ακόμη ότι θα υπάρξει συνεννόηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το τι θα συζητηθεί και θα προσπαθήσει με επιχειρήματα να πείσει, "γιατί είναι προς το συμφέρον της Τουρκίας να επιλυθεί το Κυπριακό".
Ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών τον βολιδοσκόπησε για τη συνάντηση μέσω του Τουρκοκύπριου διαπραγματευτή, Οζντίλ Ναμί.
Σημειώνεται ότι ο κ. κυπριανού γνωρίζεται προσωπικά με τον Τούρκο υπουργό, καθώς ήταν μαζί για μια τετραετία στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο κ. Κυπριανού να έχει συνάντηση και με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Α. Davutoglou.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης