Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αλεξιάδης (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Νέο επιχειρησιακό σχέδιο για τους ελέγχους από το ΣΔΟΕ

Αλεξιάδης (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Νέο επιχειρησιακό σχέδιο για τους ελέγχους από το ΣΔΟΕ
Στόχος είναι να ξαναγίνει το ΣΔΟΕ ο πλέον ισχυρός ελεγκτικός βραχίονας προαναγγέλλοντας έτσι εντατικοποίηση των ελέγχων στους τομείς αρμοδιότητάς του
Νέο οργανόγραμμα και επιχειρησιακό σχέδιο με βάση το οποίο θα διενεργηθούν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ το επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Κωνσταντίνου Χρήστου.
Στόχος είναι να ξαναγίνει το ΣΔΟΕ ο πλέον ισχυρός ελεγκτικός βραχίονας προαναγγέλλοντας έτσι εντατικοποίηση των ελέγχων στους τομείς αρμοδιότητάς του.
Ο Τρύφων Αλεξιάδης διαβεβαίωσε τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ ότι μετά τις αλλαγές και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων του ΣΔΟΕ στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, «η δουλειά σας δεν θα πάει χαμένη».
Ο Κωνσταντίνος Χρήστου ανέλαβε καθήκοντα νέου ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ ύστερα από την παραίτηση του Παναγιώτη Δάνη ο οποίος είχε αντιδράσει στη μεταφορά των αρμοδιοτήτων για τους φορολογικούς και τελωνειακούς ελέγχους από το ΣΔΟΕ στη ΓΓΔΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης