Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Η κυβέρνηση κάθεται σούζα και "καταπίνει" αδιαμαρτύρητα την ειρωνεία και τις προσβολές του Schaeuble

Λαϊκή Ενότητα: Η κυβέρνηση κάθεται σούζα και
Η κυβέρνηση καταπίνει αδιαμαρτύρητα την πολιτική των μνημονίων, σημειώνει ο κ. Καλύβης 
Για μπαράζ εκβιασμών από το ΔΝΤ και το ευρωπαϊκό κατεστημένο, που «απαιτούν νέα ακόμη μεγαλύτερη λεηλασία του ελληνικού λαού μέσα από το ασφαλιστικό, την εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, τις δήθεν μεταρρυθμίσεις και το σχεδιαζόμενο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» κάνει λόγο, σε δήλωσή του, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, κ. Αλέκος Καλύβης.
Στη συνέχεια αναφέρει πως: «Η κυβέρνηση κάθεται σούζα και "καταπίνει" αδιαμαρτύρητα την ειρωνεία και τις προσβολές του Schaeuble.
Το χειρότερο είναι ότι καταπίνει αδιαμαρτύρητα την πολιτική των μνημονίων».
Ο ίδιος εκτιμά ότι φάνηκε ολοκάθαρα και στο Νταβός «ότι η διεθνής ολιγαρχία αντιμετωπίζει την κυβέρνηση Τσίπρα σαν το αγκιστρωμένο ψάρι», καθώς «αξιοποιεί την αξιολόγηση και τη συζήτηση για το χρέος σαν μοχλούς πίεσης για την εξασφάλιση νέων αντιλαϊκών μέτρων».
«Δεν υπάρχει οδός διαφυγής από την κρίση εντός των μνημονίων. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα. Η μόνη λύση είναι η κατάργηση των μνημονίων και η επιλογή μιας εναλλακτικής πολιτικής προοδευτικού παραγωγικού μετασχηματισμού της χώρας, η οποία απαιτεί την έξοδο της χώρας από το ευρώ», τονίζει, καταλήγοντας, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης