Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στρατούλης: Η δημιουργία υπέρ - Ταμείου θα δημιουργήσει οργανωτικό χάος και βασανισμό υπαλλήλων και ασφαλισμένων

Στρατούλης: Η δημιουργία υπέρ - Ταμείου θα δημιουργήσει οργανωτικό χάος και βασανισμό υπαλλήλων και ασφαλισμένων
H Λαϊκή Ενότητα στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία για την άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικού και συνταξιοκτόνου κυβερνητικού νομοσχεδίου
«Η άμεση δημιουργία ενός υπέρ – Ταμείου θα δημιουργήσει οργανωτικό χάος και διαρκή βασανισμό υπαλλήλων και ασφαλισμένων», υποστήριξε ο κ. Δημήτρης Στρατούλης, πρώην υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος παραβρέθηκε στην απεργιακή συγκέντρωση των Ομοσπονδιών εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, ΠΟΣΕ – ΙΚΑ και ΠΟΠΟΚΠ.
Ο ίδιος τόνισε πως «η δημιουργία ενός υπέρ – Ταμείου κύριων συντάξεων για όλους, και μάλιστα άμεσα, με συμπίεση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων προς τα κάτω, θα προκαλέσει λειτουργικό χάος, οργανωτική παραλυσία και ταλαιπωρία έως βασανισμού υπαλλήλων και ασφαλισμένων», ενώ προειδοποίησε ότι «θα αυξήσει το χρόνο αναμονής για χορήγηση συντάξεων, θα χειροτερεύσει το επίπεδό τους».
Στη συνέχεια επεσήμανε ότι «τέτοιας έκτασης οργανωτικές αλλαγές στον υπόλοιπο κόσμο γίνονται με μεταβατική περίοδο 3 έως 10 ετών και μετά από διάλογο με τους φορείς των ασφαλισμένων, που εδώ δεν έγινε».
H Λαϊκή Ενότητα στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία για την άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικού και συνταξιοκτόνου κυβερνητικού νομοσχεδίου, αναφέρει, παράλληλα, σε ανακοίνωσή της η παράταξη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης