Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλύβης (ΛΑΕ): Η Ελλάδα κινδυνεύει να συνθλιβεί από μια δίδυμη κρίση - Οικονομική και προσφυγική

Καλύβης (ΛΑΕ): Η Ελλάδα κινδυνεύει να συνθλιβεί από μια δίδυμη κρίση - Οικονομική και προσφυγική
Θα περιμέναμε από τον κ. Αβραμόπουλο να είναι πιο αυστηρός προς τις χώρες του Βορρά, ανέφερε ο Αλέκος Καλύβης
Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να συνθλιβεί από μια δίδυμη κρίση -οικονομική και προσφυγική -σε μια Ευρωπαϊκή ένωση απόλυτα εχθρική στις ανάγκες των ανθρώπων εξέφρασε σήμερα, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, ο κ. Αλέκος Καλύβης, στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καλύβης υποστήριξε ότι «προτάσεις, όπως αυτές του αρμόδιου Επιτρόπου για θέματα μετανάστευσης κου Αβραμόπουλου, που αφορούν στην δημιουργία κέντρων κράτησης και απομάκρυνσης εκτός από τα hot spots, τείνουν να ενισχύουν την εικόνα μιας Ευρώπης της καταστολής και λειτουργούν ως μία επί πλέον παγίδα εγκλωβισμού χιλιάδων απελπισμένων ανθρώπων στη χώρα μας».
Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Θα περιμέναμε από τον κ. Αβραμόπουλο να είναι πιο αυστηρός προς τις χώρες του Βορρά, που αθετούν τις υποχρεώσεις τους αφού δεν δέχονται κατ’ αναλογίαν τον αριθμό που έχει οριστεί, κλείνουν τα σύνορά τους και μετατρέπουν την Ευρώπη σε φρούριο και την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών».
«Η Ελλάδα κινδυνεύει να συνθλιβεί από μια δίδυμη κρίση -οικονομική και προσφυγική -σε μια Ευρωπαϊκή ένωση απόλυτα εχθρική στις ανάγκες των ανθρώπων», κατέληξε ο κ. Καλύβης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης