Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε.): Η κυβέρνηση ή θα αποσύρει άμεσα τα αντιαγροτικά μέτρα ή αλλιώς θα αποσυρθεί η ίδια

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε.): Η κυβέρνηση ή θα αποσύρει άμεσα τα αντιαγροτικά μέτρα ή αλλιώς θα αποσυρθεί η ίδια
Με τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας συναντήθηκε ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε., Π. Λαφαζάνης
«Η κυβέρνηση ή θα αποσύρει άμεσα τα αντιαγροτικά μέτρα ή αλλιώς θα αποσυρθεί η ίδια από το πρωτόγνωρο κύμα οργής και αγώνα των αγροτών της χώρας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο  Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα στη Νεμέα με τη Διοίκηση του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας, με ιδιώτες οινοπαραγωγούς και με αγρότες, κυρίως αμπελουργούς, της περιοχής.
Ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος θα μιλήσει σήμερα σε συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Κόρινθο, συνοδευόμενος από τον Θανάση Πετράκο και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας του Νομού Κορινθίας, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της οινοπαραγωγής και των αγροτών της περιοχής.
Σε δηλώσεις του τόνισε ότι «στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον οινοποιητικό συνεταιρισμό της Νεμέας και τις δημιουργικές προσπάθειες του.
Όπως στηρίζουμε γενικότερα με όλες μας τις δυνάμεις το ελληνικό κρασί, τις μεγάλες δυνατότητες του και τις μοναδικές ποικιλίες του, όπως το Αγιωργίτικο.
Θέλω να τονίσω ότι η κυβέρνηση με τον απαράδεκτο φόρο που πρόσφατα επέβαλε στο κρασί, λειτουργεί ως ''καταστροφέας'' της ελληνικής παραγωγής σε ένα προϊόν, που αν το στηρίξουμε, μπορεί να στηρίξει όλη την Ελλάδα».
Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, «η άμεση απόσυρση του φόρου στο κρασί είναι το ελάχιστο που οφείλει να κάνει εδώ και τώρα η κυβέρνηση, πριν είναι αργά για τον οινοπαραγωγικό ιστό της χώρας.
Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση, μπροστά στη γενικευμένη αγροτική εξέγερση, πρέπει να αποσύρει άμεσα όλα τα αντιασφαλιστικά και φοροεξοντωτικά μέτρα σε βάρος των αγροτών, πράγμα που είναι προϋπόθεση για έναν ειλικρινή διάλογο με τους αγρότες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης