Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το εξώδικο του Αντωνόπουλου της Attica bank και η απάντηση του bankingnews.gr

Το εξώδικο του Αντωνόπουλου της Attica bank και η απάντηση του bankingnews.gr
Ζητούμε από την διοίκηση της Attica bank να μας απαντήσει αν εγκρίνει ή όχι τέτοιες πρακτικές κατά του Λεωτσάκου ιδιοκτήτη του bankingnews.gr
Με αφορμή δημοσιεύματα του bankingnews.gr λόγω της πολύκροτης υπόθεσης των φερόμενων ως εκβιαστών δημοσιογράφων αναρτήθηκαν δύο δημοσιεύματα στο bankingnews.
Το πρώτο ρεπορτάζ αναφερόταν σε πληροφορίες ότι οικονομικός εισαγγελέας θα διερευνήσει την Attica bank και το δεύτερο ρεπορτάζ στηριζόταν στην δικογραφία και  έφερε τίτλο ο Μουσσάς καθύβριζε τον Γαμβρίλη με τον χειρότερο τρόπο.
Με αφορμή αυτά τα δύο δημοσιεύματα ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ως διευθύνων σύμβουλος της Attica bank απέστειλε στο bankingnews εξώδικο ζητώντας να αποσύρουμε τα δημοσιεύματα και να αναρτήσουμε το εξής κείμενο το οποίο μας απέστειλε ο κ Αντωνόπουλος.

Το bankingnews αργότερα την ίδια ημέρα που παρέλαβε το εξώδικο 26 Φεβρουαρίου του 2016 ανάρτησε άμεσα το εξής κείμενο το οποίο συντάχθηκε από τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο….

«Ζητούμε συγνώμη από τον κ Αλέξανδρο Αντωνόπουλο για τα προηγούμενα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας – ηλεκτρονικής εφημερίδας.
Η αλήθεια είναι ότι ο κ Αλ. Αντωνόπουλος ουδεμία απολύτως σχέση, εμπλοκή ή έστω απλή ανάμειξη έχει με τις αναφερθείσες στα προηγούμενα δημοσιεύματα μας ενέργειες.
Αντιθέτως ο κ. Αλ. Αντωνόπουλος αποτελεί ένα εξέχον στέλεχος της Attica bank που λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα τα συμφέροντα της τράπεζας την οποία υπηρετεί πιστά και με επιτυχία από την ανατεθείσα σε αυτόν θέση»

Το bankingnews.gr δημοσίευσε το κείμενο που ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος συνέγραψε και ζήτησε να δημοσιεύσουμε και αφαίρεσε το όνομα του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου από τα δυο ρεπορτάζ στο bankingnews.

Ωστόσο στα ρεπορτάζ μας αναφέρουμε μια παράμετρο που θα θέλαμε να μας απαντήσει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.
Παραθέτουμε το δημοσίευμα στις 26 Φεβρουαρίου του bankingnews.gr.

Το bankingnews συκοφαντήθηκε κατά τρόπο απαράδεκτο από τους μηχανισμούς της Attica bank και ειδικά από τον Μουσσά και τον μηχανισμό που είχε στήσει.
Η διοίκηση της Attica bank Γαμβρίλης, Αντωνόπουλος και Ιωαννίδης γνώριζαν τα βρώμικα σχέδια κατασυκοφάντισης του bankingnews;
Εγκρίνουν τις πρακτικές κατασυκοφάντησης του bankingnews μέσω στοχευμένων απειλητικών δημοσιευμάτων;
Το bankingnews ήταν το οικονομικό μέσο ενημέρωσης που είχε αποκαλύψει τις  στρατηγικές της ανακεφαλαιοποίησης της Attica bank και την λάθος εμπλοκή – όμως εμείς την θεωρούμε - με την λάθος συμμετοχή ΔΕΚΟ, Ταμείων και άλλων επενδυτών.
Επειδή με στοιχεία βλέπαμε το οικονομικό αδιέξοδο, ξεκίνησαν ένα πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας.
Ο Μουσσάς π.χ. με τον Λυκαβηττό του Τσιρογιάννη είχαν βαλθεί να συκοφαντήσουν τον Λεωτσάκο του bankingnews, τον Καραμούζη της Eurobank και να τους απειλούν ότι θα τους στείλουν στην Αλάσκα.
Κατά μια σύμπτωση η μόνη διαφήμιση εκείνη την περίοδο στο σαιτ Λυκαβηττός ήταν της Attica bank...πολύ περίεργο.
Προφανώς η διοίκηση της Attica bank γνώριζε τις ενέργειες του Μουσσά που ήταν στέλεχος της για τα δημοσιεύματα κατά του bankingnews καθώς δεν νοείται να δίδεται διαφήμιση στο Λυκαβηττός και να το αγνοούσε η διοίκηση.
Που ήταν η διοίκηση όταν μπλοκ όπως ο Λυκαβηττός συκοφαντούσε δημοσιογράφους;
Υπήρξαν και άλλα δύο σάιτ που επιτέθηκαν κατά του bankingnews και όλως τυχαίως, υπήρχε διαφήμιση της Attica bank.
Η διαφήμιση της Attica bank χρησιμοποιείται για να προβάλλεται η τράπεζα ή για να συκοφαντούνται τραπεζίτες και ειδικά δημοσιογράφοι που δεν τους είναι αρεστοί γιατί λένε την αλήθεια;
Η διαφήμιση της Attica bank δίδεται για να συκοφαντείται το bankingnews και όποια μέσα τους ασκούν κριτική στα πλαίσια του δημοσιογραφικού λειτουργήματος;

Ζητούμε από την διοίκηση της Attica bank να μας απαντήσει αν εγκρίνει ή όχι τέτοιες πρακτικές κατά του Λεωτσάκου ιδιοκτήτη του bankingnews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης