Τελευταία Νέα
Διεθνή

BBC: Η Γερμανία «έχασε» 130 χιλ. πρόσφυγες που αιτήθηκαν ασύλου το 2015 - 400 χιλ. μετανάστες αγνώστου ταυτότητος

BBC: Η Γερμανία «έχασε» 130 χιλ. πρόσφυγες που αιτήθηκαν ασύλου το 2015 - 400 χιλ. μετανάστες αγνώστου ταυτότητος
Ο επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν περίπου 400 χιλ. μετανάστες αγνώστου ταυτότητος
Την απίστευτη είδηση, ότι η Γερμανία προσπαθεί να βρει που έχουν πάει 130 χιλιάδες πρόσφυγες που αιτήθηκαν ασύλου από τη χώρα το 2015, μεταδίδει το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC.
Αυτό που έχει συμβεί, είναι ότι στους πρόσφυγες δόθηκαν οδηγίες να μεταβούν σε συγκεκριμένους χώρους υποδοχής, όμως τελικά αυτοί δεν παρουσιάστηκαν στις προκαθορισμένες τοποθεσίες.
Έτσι απλά, η Γερμανία «έχασε» 130 χιλιάδες ανθρώπους μέσα στο έδαφός της και ψάχνει να τους βρει.
Σύμφωνα με το BBC, όσοι λείπουν ενδέχεται να έχουν μεταβεί σε άλλη χώρα, να έχουν παραβεί τους κανόνες υποδοχής καθιστάμενοι παράνομοι ή ακόμα και να έχουν καταγραφεί περισσότερες από μία φορές.
Ο αριθμός των προσφύγων που αναζητούνται αντιστοιχούν στο 13% των 1,1 εκατομμυρίων προσφύγων που αιτήθηκαν ασύλου από τη Γερμανία κατά τη διάρκεια του 2015.
Η Γερμανία έλαβε νέα μέτρα αντιμετώπισης των προσφύγων στο έδαφός της χθες Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, μεταξύ άλλων περιορίζοντας το δικαίωμα επανένωσης των οικογενειών προσφύγων σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά και διευκολύνοντας την απέλαση καταδικασμένων αλλοδαπών.
Ο επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης, Frank-Juergen Weise παραδέχθηκε ότι υπάρχουν περίπου 400 χιλιάδες μετανάστες στη χώρα των οποίων η πραγματική ταυτότητα είναι άγνωστη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης