Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το μπασκετικό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός & η συνέχεια της Premier League μόνο στον OTE TV

tags :
Το μπασκετικό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός & η συνέχεια της Premier League μόνο στον OTE TV
Εβδομάδα 10-16 Μαρτίου 2016
Πλούσιο αθλητικό θέαμα όλη την εβδομάδα, που κορυφώνεται την Κυριακή 13 Μαρτίου στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την 22η αγωνιστική του Basket League ΣΚΡΑΤΣ, περιμένει τους συνδρομητές του OTE TV. Από τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες της Barclays Premier League όπως Άστον Βίλα – Τότεναμ, Λέστερ - Νιούκαστλ, αλλά και Γιουβέντους - Σασουόλο, Ουντινέζε - Ρόμα του Καμπιονάτο.
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν σε Α’ προβολή στο ΟΤΕ CINEMA 1HD η ρομαντική κομεντί Έρωτας με την πρώτη μπουνιά, η δραματική ταινία Drift και το θρίλερ Το Πνεύμα του Κακού, ριμέικ της κλασικής ομώνυμης ταινίας τρόμου, του 1982. Παράλληλα, στο ΟΤΕ CINEMA 2, συνεχίζεται το αφιέρωμα στις ταινίες τρόμου με τις ταινίες Το άγγιγμα της Μέδουσας και στο Στόμα των Λύκων, ενώ δεν λείπουν και αγαπημένες κλασικές επιλογές όπως το Πρόγευμα στο Τίφανις υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μπλέικ Έντουαρντς, και τους Όντρεϊ Χέπμπορν και Τζορτζ Πέπαρντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Επίσης, την εβδομάδα αυτή κάνουν πρεμιέρα δύο νέες σειρές ντοκιμαντέρ, το Gator Boys και το Mine Kings στο Animal Planet HD και στο National Geographic Channel αντίστοιχα, αλλά και ο νέος κύκλος του Booze Traveler στο Travel Channel HD.

Αθλητικά

Η Barclays Premier League δεν αφήνει κανέναν να εφησυχάσει, συμπεριλαμβανομένων και όλων όσων θέλετε να δείτε ποιος τελικά θα κρατήσει στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο, στο τέλος της διαδρομής. Για ένα ακόμα σαββατοκύριακο, δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι ισορροπίες. Μετά το 2-2 στο παιχνίδι Τότεναμ- Άρσεναλ, η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι απομακρύνθηκε από τους ανταγωνιστές της και ορίζει την τύχη της. Πλέον απέχει πέντε βαθμούς από την Τότεναμ, 8 από την Άρσεναλ και 10 από τη Μάντσεστερ Σίτι, που ωστόσο έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής ξεκινά με το Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 12/3, 14.45, OTE SPORT 1HD), με τους «Πολίτες» να επιδιώκουν την επιστροφή στη διεκδίκηση του τίτλου. Στις 19:30 (OTE SPORT 1HD) η Άρσεναλ φιλοξενεί την Γουέστ Μπρομ, χωρίς να έχει περιθώριο για απώλειες.
Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή (13/3) με τα παιχνίδια Άστον Βίλα – Τότεναμ (18:00, OTE SPORT 1HD) και την Δευτέρα 14/03 η Λέστερ θα υποδεχθεί τη Νιούκαστλ (22.00, OTE SPORT 1HD), που παλεύει… για τη ζωή της.
Στην Ιταλία και τη Serie A, έπειτα από 28 αγώνες η Γιουβέντους (64 βαθμοί) με την Νάπολι (61 βαθμοί) διεκδικούν επί ίσοις όροις το στέμμα, με τη Ρόμα να παρακολουθεί… τις εξελίξεις από πολύ κοντά (56 βαθμοί) και να προέρχεται από σερί επτά διαδοχικών νικών. Για την 29η ημέρα του Καμπιονάτο τα OTE SPORT κανάλια μεταδίδουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε high definition όλες τις αναμετρήσεις. Αυτές που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα είναι οι Γιουβέντους – Σασουόλο (Παρασκευή 11/3, 21.45, OTE SPORT 1HD), Ουντινέζε – Ρόμα (Κυριακή 13/03, 16.00, OTE SPORT 1HD) και Παλέρμο – Νάπολι (Κυριακή 13/03, 21.45, OTE SPORT 1HD).
Tι «παίζει» στα παρκέ των OTE SPORT καναλιών
Το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός (Κυριακή 13/3, 17.00, OTE SPORT 4HD) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστική στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο ΟΤΕ TV έχει ετοιμάσει ξεχωριστά θέματα και συνεντεύξεις για εσάς.
Ένα μήνα πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου στον φαντασμαγορικό κόσμο του ΝΒΑ, οι μάχες κορυφώνονται με φόντο το καλύτερο δυνατό «πλασάρισμα» στη βαθμολογία, πριν την έναρξη των Playoffs. Έτσι, τα ξημερώματα Κυριακής (13/3) στις 03.30 παρακολουθείστε την αναμέτρηση Σαν Αντόνιο – Οκλαχόμα (OTE SPORT 4HD). Στις 21.30 θα συνδεθείτε με το Λος Άντζελες Κλίπερς – Κλίβελαντ (OTE SPORT 4HD) και τα μεσάνυχτα (00.00) με το Ατλάντα-Ιντιάνα, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD από το OTE SPORT 4HD.

Ταινίες και Σειρές

Πρεμιέρες ταινιών σε Α’ προβολή φιλοξενεί και αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 1HD. Την αρχή κάνει η ρομαντική κομεντί γαλλικής παραγωγής Έρωτας με την πρώτη μπουνιά (Love At First Fight) στη ζώνη Red Carpet Premieres την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 21.00, για τη μάχη των δύο φύλων, η οποία είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τομά Καγιέ και απέσπασε 3 γαλλικά ακαδημαϊκά βραβεία (πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη, καλύτερης ηθοποιού & υποσχόμενου άντρα ηθοποιού) και 4 διακρίσεις στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Καννών. Στη συνέχεια, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη δραματική ταινία Drift από τους σκηνοθέτες Μπεν Νοτ και Μόργκαν Ο’ Νιλ (Παρασκευή 11 Μαρτίου, 21.00), αλλά και στην ζώνη Sunday Blockbuster Το Πνεύμα του Κακού (Poltergeist), σε σκηνοθεσία του Γκιλ Κέναν, ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου του 1982 (Κυριακή 13 Μαρτίου, 21.00).
Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 21.00 θα προβληθεί στη ζώνη action του OTE TV το περιπετειώδες Sci-fi Oblivion, το οποίο μας μεταφέρει στο 2077, σε μια έρημη, ύστερα από πυρηνικό πόλεμο με τους εξωγήινους, Γη. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τομ Κρουζ, Μόργκαν Φρίμαν και Όλγα Κουριλένκο.
Στο ΟΤΕ CINEMA 2 συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι αφιερωματικές βραδιές στις ταινίες τρόμου, με 2 ταινίες back2back, την Τρίτη 15 Μαρτίου. Έτσι λοιπόν οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ψυχολογικό θρίλερ του 1978 Το άγγιγμα της Μέδουσας (The Medusa Touch), με τον υποψήφιο για 7 Όσκαρ Ρίτσαρντ Μπάρτον, την Λι Ρέμικ και τον Λίνο Βεντούρα, αλλά και το ανατρεπτικό και «καλύτερη ταινία του 2014» σύμφωνα με τον Ταραντίνο Στο Στόμα των Λύκων (Big Bad Wolves) από το Ισραήλ. Οι ταινίες θα προβληθούν στις 22.00 & 00.00 αντίστοιχα.
Τα highlights στο ΟΤΕ CINEMA 2 κλείνουν με μια αγαπημένη classic επιλογή του 1961, τη ρομαντική κομεντί και βραβευμένη με 2 Όσκαρ Πρόγευμα στο Τίφανις (Breakfast at Tiffany’s) του σκηνοθέτη μεγάλων επιτυχιών του παρελθόντος, Μπλέικ Έντουαρντς με την αξέχαστη Όντρεϊ Χέπμπορν και τον Τζορτζ Πέπαρντ. Η ταινία θα προβληθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 22.00, στη ζώνη Ladies First.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν στο Village Cinema HD, σε Α’ προβολή το αλληγορικό θρίλερ βασισμένο σε νουβέλα του Φίοντορ Ντοστογιέφσκι, Σωσίας (The Double), σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Αγιοάντε, (Submarine), με πρωταγωνιστές τον Τζέσι Άιζενμπεργκ (The Social Network) σε μια δυνατή διπλή ερμηνεία, και την Μία Βασικόβσκα (Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων).
Μην χάσετε τον 8ο και τελευταίο κύκλο της πιο ρετρό σειράς, That 70’s Show, στο FOX (Από Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 21.00 με διπλά επεισόδια) και ταξιδέψτε σε μια εποχή που ήταν της μόδας τα παπούτσια-πλατφόρμες και τα κολιέ από κοχύλια.

Ντοκιμαντέρ

Νέες σειρές και ντοκιμαντέρ σε α’ προβολή έρχονται αυτή την εβδομάδα στον OTE TV. Στο Animal Planet HD, την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 22:00, ξεκινά η σειρά ντοκιμαντέρ Gator Boys, που ακολουθεί τα βήματα δύο εξαιρετικών κυνηγών αλιγατόρων, που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο προκειμένου να πιάσουν αλιγάτορες που έχουν εισβάλλει σε αυλές, πισίνες, γκαράζ και υπνοδωμάτια των κατοίκων της Φλόριντα, ενώ την Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 21.00 προβάλλεται στο National Geographic Channel η νέα ενδιαφέρουσα σειρά ντοκιμαντέρ Mine Kings με μια ομάδα έμπειρων μεταλλωρύχων να ψάχνουν για πολύτιμους λίθους σε όλα τα μήκη του πλανήτη.
Από την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 22.00 συντονιζόμαστε στο Travel Channel HD για να παρακολουθήσουμε τον νέο κύκλο Booze Traveler με τον Jack Maxwell να ταξιδεύει τον κόσμο αναζητώντας τις πιο τολμηρές πολιτιστικές παραδόσεις στην κατανάλωση αλκοόλ.
Από την Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 09:35, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παρακολουθούν στο Disney JR τα νέα επεισόδια της μαγικής σειράς κινουμένων σχεδίων Doc’s Pet Vet με τις ιστορίες της 6χρονης, Doc McStuffins, η οποία έχει τη δυνατότητα να μιλάει και να θεραπεύει τα παιχνίδια και λούτρινα ζωάκια. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης