Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Παγκόσμια πρεμιέρα 3ου κύκλου The Musketeers στον OTE TV - Αρχίζουν Heartbeat & South of Hell

tags :
Παγκόσμια πρεμιέρα 3ου κύκλου The Musketeers στον OTE TV  - Αρχίζουν Heartbeat & South of Hell
Εβδομάδα 24-30 Μαρτίου 2016
Όπου υπάρχει αθλητική δράση στον πλανήτη και αυτήν την εβδομάδα, θα βρίσκεται ο ΟΤΕ TV, με ζωντανές συνδέσεις και αποκλειστικές μεταδόσεις. Σε πρώτο πλάνο μπαίνει η Εθνική ποδοσφαίρου και το restart της που θα ξεκινήσει από το "Γ. Καραϊσκάκης" και το φιλικό με το Μαυροβούνιο (Πέμπτη 24/3, 20.00, OTE SPORT 1HD).
Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν επίσης οι ρεβάνς για την φάση των "6" στο CEV Champions League, οι αναμετρήσεις των Σαν Αντόνιο με το Μέμφις στο ΝΒΑ, το Miami Open στο τένις, αλλά και ο αγώνας ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Στα κινηματογραφικά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην πρεμιέρα νέων σειρών στο
OTE CINEMA 4HD, όπως ο 3ος κύκλος του δημοφιλούς The Musketeers που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στον OTE TV, οι νέες σειρές Heartbeat με την Μελίσα Τζορτζ και South of Hell με την Μίνα Σουβάρι. Από τις ταινίες ξεχωρίζουν το δραματικό Χορωδία με τους εξαιρετικούς Ντάστιν Χόφμαν και Κάθι Μπέιτς στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, η απολαυστική κομεντί Η Άλλη Γυναίκα με τις Κάμερον Ντίαζ, Λέσλι Μαν και Κέιτ Άπτον, αλλά και το συναρπαστικό τελευταίο μέρος της τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών.

Αθλητικά 
Η διακοπή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, για χάρη των εθνικών ομάδων, δεν θα αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των συνδρομητών του OTE TV, σε ό,τι αφορά τις επιλογές που τους παρέχουν τα κανάλια ΟΤΕ SPORT.
Φυσικά, στην κορυφή του ενδιαφέροντος βρίσκεται το νέο ξεκίνημα της Εθνικής ποδοσφαίρου και το φιλικό με το Μαυροβούνιο (Πέμπτη 24/3, 20.00, OTE SPORT 1HD), με την ομάδα των OTE SPORT να έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για την κάλυψη του αγώνα.
Το Σάββατο 26 Μαρτίου (21.45, ΟΤΕ SPORT 1HD) οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γερμανοί αντιμετωπίζουν σε φιλικό αγώνα την Αγγλία και την Τρίτη 29 Μαρτίου συντονιζόμαστε με το παιχνίδι της Εθνικής εναντίον της Ισλανδίας (20.30, OTE SPORT 1HD). Την ίδια ημέρα, στις 21.45 θα προβληθεί από το OTE SPORT 2HD η συνάντηση Γερμανία-Ιταλία.
Το CEV Champions League βρίσκεται ένα παιχνίδι μακριά από το Final Four και την Πέμπτη 24 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι ρεβάνς για τη φάση των "6". Στους άνδρες, στις 19.00 η Σκρα Μπελσάτοφ θα υποδεχθεί στην Πολωνία τη ρωσική Ζενίτ Καζάν (OTE SPORT 8HD), μετά το 2-3 στο Ταταρστάν. Στις γυναίκες, η Βολερό θα φιλοξενήσει στην Ζυρίχη την Βάκιφμπανκ, που επικράτησε στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης 3-2.
Στα του ΝΒΑ, οι καλύτεροι του θεαματικότερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη θα παρουσιαστούν στα κανάλια OTE SPORT. Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν τη συνάντηση του Σαν Αντόνιο με το Μέμφις (Σάββατο 26/3, 02.30, OTE SPORT 4HD), αλλά και τους Λος Άντζελες Κλίπερς κόντρα στο Ντένβερ (Κυριακή 27/3, 22.30, OTE SPORT 4HD), ενώ την Τετάρτη (30/3, 05.30, ΟΤΕ SPORT 4HD) θα συνδεθούμε με την Oracle Arena και το ματς των Γκόλντεν Στέιτ με την Ουάσιγκτον.
Μετά το συναρπαστικό BNP Paribas Open, οι φίλοι του τένις στρέφουν την προσοχή τους στο Miami Open, με το OTE SPORT 6HD να ταξιδεύει στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου έχει επιστρέψει και ο Ρότζερ Φέντερερ.
Σε ότι αφορά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, θα έχουμε live εικόνα από την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (Σάββατο 26/3, 17/00, ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου, OTE SPORT 4HD), από την 25η ημέρα της Ιταλίας (Σάββατο 26/3, 19.00, Τρέντο-Σάσαρι OTE SPORT 7HD), της Ισπανίας (Κυριακή 27/3, 13.30, Γκραν Κανάρια-Λαμποράλ Κούτσα, OTE SPORT 4HD και 19.00, Ρεάλ Μαδρίτης-Σαραγόσα, ΟΤΕ SPORT 7HD).

Ταινίες και σειρές 
H παγκόσμια πρεμιέρα του 3ου κύκλου της δημοφιλούς δραματικής σειράς του BBC The Musketeers στον ΟΤΕ TV, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα των καναλιών OTE CINEMA. Η επιτυχημένη σειρά με τους γνωστούς ήρωες του Αλέξανδρου Δουμά, Ντ’ Αρτανιάν, Άθω, Πόρθο και Άραμι τους οποίους υποδύονται οι Λουκ Πασκαλίνο, Τομ Μπερκ, Χάουαρντ Τσαρλς και Σαντιάγκο Καμπρέρα αντίστοιχα, θα αρχίσει να προβάλλεται την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 4, πριν την πρεμιέρα της σε Αμερική και Αγγλία.
Στο ΟΤΕ CINEMA 4HD έρχονται κι άλλες μεγάλες πρεμιέρες σειρών. Η δραματική σειρά Heartbeat, που ξεδιπλώνει την προσωπική και επαγγελματική ζωή της καρδιοχειρουργού Άλεξ Παντιέρ (Μελίσα Τζορτζ) και βασίζεται σε αληθινή ιστορία, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 22.00, 24 ώρες μετά την Αμερική με διπλό επεισόδιο, ενώ η μεταφυσική σειρά τρόμου South of Hell με πρωταγωνίστρια την ελληνικής καταγωγής Μίνα Σουβάρι θα ακολουθεί την κυνηγό Μαρία Άμπασκαλ σε μια περιπετειώδη καταδίωξη δαιμόνων από την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 23.00.
Ο 4ος κύκλος της σειράς- φαινόμενο House of Cards με τους Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ, μετά το δικό της αποκλειστικό κανάλι, μετακομίζει στο ΟΤΕ CINEMA 4HD και θα προβάλλεται από το Σάββατο 26 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 22.00.
Το πρόγραμμα της εβδομάδας περιλαμβάνει και blockbusters σε πρώτη προβολή, όπως το μουσικό δράμα Χορωδία με τους βραβευμένους με Όσκαρ Ντάστιν Χόφμαν και Κάθι Μπέιτς, αλλά και τον Κέβιν ΜακΧέιλ (Glee), την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 21.00, στην ζώνη Red Carpet Premieres του ΟΤΕ CINEMA 1HD, αλλά και την απολαυστική κομεντί Η Άλλη Γυναίκα με ένα γυναικείο καστ που αποτελείται από τις Κάμερον Ντίαζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον και Νίκι Μινάζ, την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 21.00 στην ζώνη Sunday Blockbuster.
Επίσης, το συναρπαστικό τελευταίο μέρος της τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών έρχεται την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD, ενώ στην ζώνη Red Carpet Premieres θα προβληθεί η ταινία La Jalousie με την Άννα Μουγκλαλίς που διαγωνίστηκε στο 70ο Φεστιβάλ Βενετίας, από τον βραβευμένο στα φεστιβάλ Καννών και Βενετίας Γάλλο σκηνοθέτη, Φιλίπ Γκαρέλ (Πέμπτη 30 Μαρτίου, 21.00).
Από το πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 2 δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτή την εβδομάδα το αφιέρωμα στις ταινίες τρόμου με δύο ακόμα παραγωγές back2back την Τρίτη 29 Μαρτίου. Το σίκουελ του θρίλερ του 1976 Όταν Πέφτει Το Σκοτάδι έρχεται από τον παραγωγό μεγάλων επιτυχιών και βραβευμένο με 2 Emmy Ράιαν Μέρφι (American Horror Story, Glee, Nip/Tuck) και τον υποψήφιο για Emmy σκηνοθέτη Αλφόνσο Γκόμεζ Ρεχόν. Ακολουθεί το Νύχτα Τρόμου 2 με τους Γουίλ Πέιν, Τζέιμι Μάρεϊ και Σον Πάουερ. Οι ταινίες θα προβληθούν στις 22.00 & 23.30 αντίστοιχα.
Από την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 21.50 στο FOX προβάλλεται ο νέος 4ος κύκλος της κατασκοπευτικής σειράς The Americans, δημιουργίας του πρώην αξιωματούχου της CIA, Joe Weisberg.

Ντοκιμαντέρ
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η νέα σειρά ντοκιμαντέρ εξιχνίασης πραγματικών εγκλημάτων Killing Fields που προβάλλεται την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 22.00 στο Discovery Channel, ενώ την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 00.00 στο ΟΤΕ CINEMA 4 οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν σε πρώτη προβολή το ντοκιμαντέρ Cobain: Montage of Heck, αφιερωμένο στη ζωή του frontman των θρυλικών Nirvana Kurt Cobain σε σκηνοθεσία Μπρετ Μόργκεν.

Παιδικά
Την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 10.35, αναβιώνει στο Disney Junior η βραβευμένη με 2 Όσκαρ ταινία της Disney, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» με την πρεμιέρα της σειράς Η Φρουρά των Λιονταριών που συνεχίζει την ιστορία της θρυλικής ταινίας του 1994.

Μουσική
Στις 24 και 31 Μαρτίου από τις 21.30, οι λάτρεις της Jazz θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο MEZZO το αφιέρωμα Jazz Festival, Dee Dee Bridgewater at Jazz in Marciac.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης