Τελευταία Νέα
Οικονομία

Bloomberg: Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος του 2016 θα είναι πραγματικά καυτοί μήνες για την Ελλάδα

Bloomberg: Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος του 2016 θα είναι πραγματικά καυτοί μήνες για την Ελλάδα
Η Ελλάδα δεν έχει ακόμα εκπληρώσει τις απαιτήσεις των πιστωτών σχετικά με τις συντάξεις, τη φορολογία ή τους δημοσιονομικούς στόχους
Να αποπληρώσει σε χρέος περί τα 10 δισ. ευρώ συνολικά θα κληθεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2016 η ελληνική κυβέρνηση, καθιστώντας τους δύο αυτούς μήνες, πέρα από κυριολεκτικά, και μεταφορικά καυτούς.
Η υποχρέωση αυτή της χώρας ενδέχεται να «καταπονήσει» τα οικονομικά της, εκτός εάν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καταφέρει να έχει πρόσβαση στη δεύτερη δόση των χρημάτων από το τρίτο πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής της χώρας, σημειώνει το πρακτορείο Bloomberg.
Σήμερα, Δευτέρα 4 Απριλίου, οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης ξεκίνησαν εκ νέου τις συνομιλίες με τους εκπροσώπους της Κομισιόν και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Η Ελλάδα δεν έχει ακόμα εκπληρώσει τις απαιτήσεις των πιστωτών σχετικά με τις συντάξεις, τη φορολογία ή τους δημοσιονομικούς στόχους, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο ευρωπαίους αξιωματούχους από το περιβάλλον της διαπραγμάτευσης.

Ο Ιούλιος είναι ο πιο «άκαρδος» μήνας για την Ελλάδα 



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης