Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρώσος ΥΠΟΙΚ: Δεν αναμένεται αύξηση της τιμής του πετρελαίου μετά τη συνάντηση στην Ντόχα

Ρώσος ΥΠΟΙΚ: Δεν αναμένεται αύξηση της τιμής του πετρελαίου μετά τη συνάντηση στην Ντόχα
Τα οικονομικά μας σχέδια έχουν γίνει με βάση την τρέχουσα τιμή του πετρελαίου, περίπου στα 40 δολάρια το βαρέλι, σημείωσε
Απαισιόδοξος όσον αφορά μια αύξηση της τιμής του πετρελαίου μετά τη συνάντηση μεγάλων πετρελαιοπαραγωγών χωρών, μελών και μη μελών του ΟΠΕΚ στην Ντόχα του Κατάρ αυτό το σαββατοκύριακο, εμφανίστηκε ο ρώσος υπουργός Οικονομικών, Anton Siluanov.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυοCNBC, «δεν αναμένουν οποιεσδήποτε αλλαγές στην τιμή, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται διαπραγματεύσεις με πετρελαιοπαραγωγές χώρες».
Πρόσθεσε δε, ότι τα οικονομικά σχέδια της Ρωσίας έχουν γίνει με βάση την τρέχουσα τιμή του πετρελαίου, ήτοι περίπου στα 40 δολάρια το βαρέλι, και σημειώνει ότι γ' αυτό τον λόγο «βλέπουμε ότι στις παρούσες συνθήκες επιβράδυνσης του ρυθμού παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης και με τη συσσώρευση των αποθεμάτων πετρελαίου από τους παραγωγούς δεν υπάρχει σοβαρό έδαφος για να μιλήσουμε για αύξηση των τιμών του πετρελαίου».
Τέλος, ανέφερε ότι «θα πρέπει να εργαστούμε μέσα στις συνθήκες αυτές όπου οι τιμές του πετρελαίου κυμαίνονται πέριξ των 40 δολαρίων το βαρέλι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης