Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η ΙΚΕΑ ανοίγει ακόμα ένα «παράθυρο στη γνώση» εξοπλίζοντας τη βιβλιοθήκη στο Αχλαδοχώρι Σερρών

Η ΙΚΕΑ ανοίγει ακόμα ένα «παράθυρο στη γνώση» εξοπλίζοντας τη βιβλιοθήκη στο Αχλαδοχώρι Σερρών
O Όμιλος FOURLIS πραγματοποιεί παρεμβάσεις σε όλη την Ελλάδα με επίκεντρο τις υποδομές και τη γνώση και αποδέκτες τα παιδιά και τους νέους
Ο Όμιλος FOURLIS είναι ένας «ζωντανός» Όμιλος ο οποίος μέσα από τις εταιρείες του αφουγκράζεται τις ανάγκες των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται και δρα με στόχο τη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για όλους.
Στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, ο Όμιλος FOURLIS πραγματοποιεί παρεμβάσεις σε όλη την Ελλάδα με επίκεντρο τις υποδομές και τη γνώση και αποδέκτες τα παιδιά και τους νέους. Ενισχύοντας τις δραστηριότητες του σ’ αυτούς τους τομείς, ο Όμιλος έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα.
Το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη ανέλαβε τη μελέτη και τον σχεδιασμό της βιβλιοθήκης στο Αχλαδοχώρι Σερρών, δημιουργώντας. ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον, με σκοπό να εμπνεύσει τα 35 παιδιά της περιοχής να αγαπήσουν το διάβασμα και να το εντάξουν στην καθημερινότητα τους. Το κτήριο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Αχλαδοχώρι, διαθέτει αύλειο χώρο 2 στρεμμάτων με παιδική χαρά και τώρα, σε συνδυασμό με την βιβλιοθήκη, θα αποτελέσει έναν ιδανικό πολυχώρο για να περνάνε ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές τα παιδιά.
Το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη ανέλαβε τον σχεδιασμό, την επίπλωση και την διακόσμηση της βιβλιοθήκης, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών «Δημοσιογράφοι σε δράση – Journalists Acting». Η βιβλιοθήκη στο Αχλαδοχώρι Σερρών είναι η όγδοη στη σειρά που υλοποίησαν η ΙΚΕΑ και το Δίκτυο Εθελοντών «Δημοσιογράφοι σε δράση» δίνοντας πρόσβαση στα παιδιά στον κόσμο των βιβλίων.
Το Σάββατο 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης τα οποία τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος κ. Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης.
H ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, συνεχίζει να προσφέρει στήριξη εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, προωθώντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και στο χώρο της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης