Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Χ.Α.: Μεταφορά των μετοχών της εταιρίας Nexans στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς - Διαγράφονται από το δείκτη FTSE

tags :
Χ.Α.: Μεταφορά των μετοχών της εταιρίας Nexans στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς - Διαγράφονται από το δείκτη FTSE
Σε ισχύ από την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 η απόφαση - Οι μετοχές της εταιρείας θα αφαιρεθούν από τη σύνθεση του δείκτη FTSE/Χ.Α. Διεθνούς Δραστηριοποίησης χωρίς άμεση αντικατάσταση
Τη μεταφορά των μετοχών της εταιρίας NEXANS ΕΛΛΑΣ ΑΒΕ στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μετοχές της εταιρίας NEXANS ΕΛΛΑΣ ΑΒΕ μεταφέρονται στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς, από την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, λόγω παρέλευσης άπρακτης της προθεσμίας που της είχε τεθεί για την επίτευξη επαρκούς διασποράς, σύμφωνα με το άρθρο 5.3.1.3. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου.
Παράλληλα, με έτερη ανακοίνωση το Χ.Α. ενημερώνει για τις αλλαγές στη Σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α., λόγω της προηγούμενης απόφασής της.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι από τη Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, οι μετοχές της εταιρείας «NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» θα αφαιρεθούν από τη σύνθεση του δείκτη FTSE/Χ.Α. Διεθνούς Δραστηριοποίησης χωρίς άμεση αντικατάσταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης