Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος (υπ.Εργασίας): Οι επικουρικές συντάξεις το μεγάλο «αγκάθι» στη συμφωνία για το ασφαλιστικό

Κατρούγκαλος (υπ.Εργασίας): Οι επικουρικές συντάξεις το μεγάλο «αγκάθι» στη συμφωνία για το ασφαλιστικό
Η κατάθεση του νομοσχεδίου θα προχωρήσει κανονικά υποστήριξε ο υπουργός Εργασίας
Την θέση ότι οι επικουρικές συντάξεις παραμένουν το μεγάλο «αγκάθι» στο κλείσιμο της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών όσον αφορά το ασφαλιστικό διατύπωσε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος σήμερα τα ξημερώματα και κατόπιν της συνάντησης με τους θεσμούς.
Σε δηλώσεις του ο κ.Κατρούγκαλος ανέφερε ότι παραμένει η διαφωνία σχετικά με τις επικουρικές, τονίζοντας πως οι δανειστές δέχονται αύξηση των εισφορών υπέρ της επικουρικής ασφάλισης, αλλά όχι τέτοια που να επιτρέψει να μην υπάρχουν μειώσεις πέρα από εκείνες που έχει προτείνει η ελληνική πλευρά.
Πάντως, και παρά τις διαφωνίες ο υπουργός Εργασίας υποστήριξε πως θα προχωρήσει κανονικά η κατάθεση του νομοσχεδίου το αργότερο έως το αύριο το πρωί, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση είναι ανοιχτή να δεχθεί αλλαγές
Ο κ. Κατρούγκαλος είπε πως στο Eurogroup η ελληνική πλευρά θα πάει με τις δικές της θέσεις προκειμένου να αναζητηθεί κάποια λύση, τονίζοντας πως η επιλογή των μέσων για την επίτευξη των στόχων του μνημονίου είναι θέμα της ελληνικής πλευράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης