Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Ρωσικές δυνάμεις στη Συρία έχουν βάλλει τουλάχιστον δύο φορές κατά ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών

Reuters: Ρωσικές δυνάμεις στη Συρία έχουν βάλλει τουλάχιστον δύο φορές κατά ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών
Το Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει δεκάδες βομβαρδισμούς στη Συρία με στόχο να αποτρέψει ύποπτες παραδόσεις όπλων προς τη λιβανέζικη Hezbollah
Ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στη Συρία έχουν βάλλει τουλάχιστον δύο φορές κατά ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters επικαλούμενο δημοσίευμα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία ισραηλινής εφημερίδος Yedioth Ahronoth.
Σύμφωνα με το Reuters, τα ρωσικά πυρά κατά ισραηλινών μαχητικών οδήγησαν τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, να αναζητήσει τη βελτίωση του στρατιωτικού επιχειρησιακού συντονισμού με τη Μόσχα.
Απαντώντας στο ρεπορτάζ της Yedioth Ahronoth, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ανέφερε ότι οι αναφορές του ισραηλινού Τύπου «απέχουν από την πραγματικότητα».
Σε ενημέρωση του Netanyahu προς Ισραηλινούς δημοσιογράφους φέρεται να ανέφερε ότι «έχουν υπάρξει προβλήματα» αναφορικά με την επιχειρησιακή ελευθερία του Ισραήλ στη Συρία.
Το Ισραήλ, που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει δεκάδες βομβαρδισμούς στη Συρία με στόχο να αποτρέψει ύποπτες παραδόσεις όπλων προς τη λιβανέζικη οργάνωση Hezbollah, δημιούργησε μια «κόκκινη γραμμή» απ'ευθείας τηλεφωνικής επαφής με τη Μόσχα που αποτρέπει την κατά λάθος ανταλλαγή πυρών με ρωσικές δυνάμεις στη Συρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης